Blog

RSS feed

7TH SUNDAY – WIN EEN VIP TREATMENT VOOR JOU EN 3 VRIENDEN & WORDT SCORE REPORTER

 

Juni = Festivals. Zondag a.s. is het weer tijd voor 7TH SUNDAY! Wil jij dit te gekke festival niet missen?

 

Score geeft een VIP Treatment weg voor jou en 3 vrienden! Zo sta jij vooraan, wordt je voorzien van een hapje en spelen wachttijden geen rol! Wat moet je doen? Simpel: Laat ons weten, waarom jij dit festival niet wil missen!

 

7thsunday

 

 

Onder de deelnemers zal dit VIP Treatment worden verloot.  En ga jij als Score Reporter naar 7TH SUNDAY! Doe live verslag via de Score Facebook pagina en post een paar coole pics.

 

De actie loopt tot woensdag 8 juni 2011, wees er dus snel bij!

 

Lees hier de actievoorwaarden.

 

7th Sunday Festival
Locatie: Festivalterrein “De Roost” – Erp Veghel
Datum: 12 juni 2011
Line up: o.a. The Partysquad, Roger Sanchez, Flex Da Housecat, Dee Block & S-Te-Pack, Wally Loez, Funk D en Don Diablo
Meer info: www.7thsunday.nl

 

Jouw festival outfit

Score heeft een aantal festival items voor je geselecteerd. Check snel de collectie en zorg dat jouw outfit festival proof is!

 

Lees hier de actievoorwaarden

Gepost in Score Team | 47 Reacties

47 Reacties

maykel schroeder

op 6 juni 2011 om 19:18 u
Waarom ik dit festival niet wil missen. Omdat ik een super feestbeest ben , en ik met anderen mensen hier een super feest van wil maken .

Delanghe Dylan

op 6 juni 2011 om 19:30 u
Ik zou graag meegaan omdat ik graag festivals doe maar me beste maat iets minder als ik hem kan meekrijgen zal hij de smaak te pakken hebben en nog meegaan naar andere festivals want festivals zijn gewoon de max

Stefan

op 6 juni 2011 om 19:33 u
Ik zou heel graag met mijn vrienden naar 7th sunday gaan en helemaal los gaan op alle lekkere beats en kicks die het feest ons zou brengen. Its party-kicking-time!

sofian alsalehi

op 6 juni 2011 om 19:47 u
ik zou heel graag met mijn maten naar 7the sunday willen omdat ik graag toe ben aan een leuk feest sinds ik ontslagen ben van me werk. mvg. sofian

Robin

op 6 juni 2011 om 19:48 u
Ik zou er graag heen gaan, ben vorig jaar geweest en het was echt super! dit jaar alleen nog geen kaartje gekocht, als ik win kan ik vrienden en mijn vriendin overhalen om mee te gaan. Mijn vriendin gaat namelijk niet mee omdat ze het te duur vindt, als ik win gaat ze wel zeker! Ik hoop dat ik win zodat ik weer kan genieten van het super sfeertje op festivalterrein de roost!

bente stomph

op 6 juni 2011 om 19:50 u
Ik zou het echt helemaal geweldig vinden om naar 7th sunday te mogen gaan omdat ik gehoord heb dat het echt een topfeestje is met een mega lekker sfeertje, topmuziek en hele gezellige mensen allemaal in voor een feestje! Ik denk dat ik op 7th sunday de tijd van mn leven ga beleven!!!

Lars

op 6 juni 2011 om 19:58 u
Omdat ik m'n maat 'n supervet verjaardagskado wil geven! En dan proeft ie de vette sfeer van die festivals 'n keer want ik heb 'm al 10000x gevraagd om ergens mee naartoe te gaan maar hij gaat nooit mee vanwege cashgebrek -_-'. Oftewel: the best gift!

Laura

op 6 juni 2011 om 20:12 u
Ik zou graag een keer van de VIP gebruik willen maken omdat dit de enige dag is dat ik kan ontspannen tijdens mijn TENTAMENWEKEN, heerlijk ertussen uit op 7th Sunday, en een leuke job! en perfectere ontspanningsdag (die ik hard nodig heb met al mijn stress- slaap- en hooikoortspillen) kan ik me niet wensen!

Danny

op 6 juni 2011 om 20:12 u
Ik wil graag naar 7th sunday want 6th sunday had niemand tijd.

Laura

op 6 juni 2011 om 20:13 u
Ik zou graag een keer van de VIP gebruik willen maken omdat dit de enige dag is dat ik kan ontspannen tijdens mijn TENTAMENWEKEN, heerlijk ertussen uit op 7th Sunday, en een leuke job! en perfectere ontspanningsdag (die ik hard nodig heb met al mijn stress- slaap- en hooikoortspillen) kan ik me niet wensen!

joey vissers

op 6 juni 2011 om 20:27 u
ik zou graag de kaarten willen winnen omdat ik en mijn vrienden de vaste klanten zijn van score en nu kunnen jullie iets terug doen voor ons :D en deze arme studentjes zitten zonder centjes dus als we de kaarten winnen word er zeker elk sec gebruik van gemaakt gr het feest team berlicum

Arlette

op 6 juni 2011 om 20:27 u
Omdat ik een super zielige arme student ben en mijn hele leven al tevergeefs aan win acties mee doe. Daarnaast gaan al mijn vriendjes&vriendinnetjes erheen en kan ik als enige niet mee. En mijn website sponsorarlettedezomerdoor.nl heeft tot nu toe ook nog maar 1 euro opgeleverd.. Kortom ik kan wel wat geluk gebruiken, willen jullie mij helpen? ;)

Bea

op 6 juni 2011 om 20:57 u
Ik wil super graag naar 7th Sunday omdat ik er vorig jaar ben geweest en het was geniaal! Geweldige muziek, leuke mensen, mooi weer en een goede sfeer. En natuurlijk een keer een dagje weg met mijn grote broer:)

Kristie

op 6 juni 2011 om 20:58 u
Ik zou super graag naar 7th sunday gaan met mijn friends.... Dit jaar zijn we allemaal in ons nieuwe huisje gaan wonen en hebben weinig geld om te gaan. Maar z'n mooi feestje in de achtertuin kunnen we niet laten schieten!

Willem

op 6 juni 2011 om 20:59 u
Mijn vrienden hebben kaartjes maar zijn mij vergeten!

Anton

op 6 juni 2011 om 21:03 u
Waarom ik 7th Sunday niet wil missen? Ik heb geen smoes nodig; ik wil daar gewoon ontzettend graag bij zijn... lekker weertje, biertje, hete muziek!! Een perfecte dag!

raul

op 6 juni 2011 om 21:30 u
ik wil heel graag naar 7th sunday festival.omdat ik er al twee jaar achter melkaar kom en het echt een top top top feest is niet normaal meer.ik heb het altijd naar me zin op het feest leuke goeie zweer altijd goed weer gehad.heb effe geen geld om een kaartje te kopen heb net een huis enzo nu moet je keuzen maken in je leven.dus mij lijkt het echt vet om zo toch bij het feest te zijn om voor het derde jaar er bij te zijn

Mels

op 6 juni 2011 om 21:52 u
Omdat 7th sunday gewoon super vet is. Kort maar krachtig

Bart

op 6 juni 2011 om 22:00 u
7 keer helemaal geweldig! Te gek! Heftig! Sensationeel! Uniek! Niet te evenaren! Donders goed! Adembenemend! You'll love it! Ik wil naar 7th Sunday Festival omdat dit festival alle ingrediënten bevat voor een onvergetelijke party!

Bart

op 6 juni 2011 om 22:03 u
[7] keer helemaal geweldig! [T]e gek! [H]eftig! [S]ensationeel! [U]niek! [N]iet te evenaren! [D]onders goed! [A]dembenemend! [Y]ou'll love it! Ik wil naar 7th Sunday Festival omdat dit festival alle ingrediënten bevat voor een onvergetelijke party!

Tim

op 6 juni 2011 om 22:29 u
Because I would say, like the Terminator always does: I'll be back. The thing is: I couldn't get grip on a ticket yet!

Bas vd Reijken

op 6 juni 2011 om 22:39 u
Omdat vorig jaar mijn vrienden wel op een zonnig 7th Sunday waren terwijl ik ziek in het ziekenhuis lag. Dit jaar gaat alles weer stuk beter en wil ik zoveel mogelijk genieten en daar is 7th Sunday uitermate voor geschikt!

francis vrints

op 6 juni 2011 om 23:13 u
ik zou dolgraag gaan met men beste maten, dit doordat ik door ziekte men verjaardag v 2feb niet heb kunnen vieren en ik men vrienden nog een feestje verschuldigd ben, en bij deze zou dat op een leuke en originele manier rechtgezet kunnen worden.

thom

op 6 juni 2011 om 00:14 u
gewoon omdat het kan

Marion

op 7 juni 2011 om 08:42 u
Waarom ik dit niet wil missen? Omdat 7th Sunday mij niet kan missen!!

Marion

op 7 juni 2011 om 09:08 u
Zie je dat op de foto hierboven? Dat ene kleine puntje rechts van de tent wat helemaal uit z'n dak gaat? Dat ben ik! En kan niet wachten om dat zondag weer te doen! M'n outfit en ik zijn er klaar voor, nu nog tickets...!

Veerle

op 7 juni 2011 om 14:20 u
Omdat ik uit Maaskantje kom, verrekte KUT!

Anouk van den Broek

op 7 juni 2011 om 18:13 u
Waarom IK er bij moet zijn? Omdat ik al heel veel festivals heb gezien, maar nog nóóit op 7th Sunday. Heb er al talloze goede verhalen over gehoord, maar voorgaande edities kon ik niet. Dit jaar ben ik vrij en zou ik graag met eigen ogen komen bewonderen waar iedereen het altijd over heeft. Laat mij maar eens zien waarom 7th Sunday een van de betere festivals van NL is. Dus: Laat mij die tickets Score(n)!

jesse vanbrabant

op 7 juni 2011 om 19:06 u
ik zou naar dit festival willen gaan omdat als ik dit win is dit mijn eerste festival en ik vindt dat mijn eerste festival echt cool moet zijn!!!

Djim

op 7 juni 2011 om 19:18 u
Wil dit festival niet missen omdat ik een groot feest in moet halen met vrienden. Ben een paar keer niet aanwezig geweest door omstandigheden toen vrienden wel konden gaan. Ook zal ik met een outfit van de Score naar dit festival toe gaan!

Iris

op 7 juni 2011 om 20:19 u
Een treinkaartje naar het verre zuiden is al duur genoeg, anders moet ik hier weer naar die schrale kroeg!

Robert

op 7 juni 2011 om 21:10 u
Vorig jaar werd op deze 2e Pinksterdag mijn kleine nichtje (en tevens petekindje) feestelijk gedoopt, waardoor ik dit feest, als vanzelfsprekend dus, moest laten voor wat het was. Nu is het precies een jaar geleden, m'n kleine nichtje is 1,5 jaar en nou kan en wil ik de schade van vorig jaar, dit jaar dubbel en dwars inhalen!! Niet alleen voor m'n nichtje maar zeker voor mezelf (en gezellig met 3 vrienden natuurlijk!). Let the summer begin, Let's Par-T!!!!

rob

op 7 juni 2011 om 23:16 u
omdat ik ook wel eens wil score(n)

Simone

op 7 juni 2011 om 01:07 u
Sorry excuses mag ik even storen? Ik hoorde dat ik 'n 7th sunday ticket kan scoren? Die kans laat ik niet aan mij voorbijgaan! Als het aan mij ligt sta ik zondag vooraan! Chillen met Nille en los bij Tocadisco. 7th sunday is voor mij een hele show!! Je begrijpt wel waar ik nu heen wil met mijn verhaal.. geef mij die tickets zodat ik zondag straal!! Als het goed is dan is de regen dan ook voorbij Dus wordt het een zonnige dag en iedereen blij!

Mathijs

op 8 juni 2011 om 06:53 u
7th sunday is één en al SCORE: Sensationeel, Chill, Ondoorgrondelijk, Rauw & Enthousiasmerend! 1Ik ben graag degene die de VIP tickets scoort, omdat VIP threatment mij wel toebehoort. Onlangs bij jullie nog 2 vette blousjes gekocht dus ik heb al een lekker party outfit, nu kunnen jullie ervoor zorgen dat ik a.s. zondag niet thouse zit ^^

Erik

op 8 juni 2011 om 09:58 u
Normaal gaan de kleren uit, met mijn score outfit blijft mijn kleding natuurlijk aan!

Sanne

op 8 juni 2011 om 12:40 u
Ik MOET hierbij zijn, omdat zojuist een nieuwe outfit bij Score heb aangeschaft en deze MOET showen op 7th sunday!!

Alexandria

op 8 juni 2011 om 12:59 u
Ik wil heel erg graag naar 7th sunday festival samen met mijn allerliefste vriend en vriendinnen omdat we dan samen helemaal los kunnen gaan en dubbel op kunnen genieten! Wij zijn net samen gaan wonen en ons huisje is eindelijk helemaal af, en zijn we de hele week al bezig met allerlei acties om kaarten te winnen! En hopelijk winnen we ze, dan zijn we op en top super gelukkig uit de verhuizing om dat af te sluiten en heel hard te vieren en te gaan genieten op 7th sunday!!!!

Michelle

op 8 juni 2011 om 13:52 u
Omdat het een super feest is ik ben er vorig jaar ook geweest. Het is ook allemaal goed geregeld.

marcus

op 8 juni 2011 om 18:15 u
Omdat ik wel weer een feest kan gebruiken heb een hele zware periode meegemaakt en ik kan het wel gebruiken zeggen mijn vrienden, ik zelf op bijna elke social network zit en wel weet wat voor een verslag ik moet maken. Het lijkt me hartstikke leuk om wat te doen voor score en al helemaal om voor score naar dat feest te gaan

Tim

op 8 juni 2011 om 18:16 u
Een steeds groter wordend feest bij mij in de buurt. Ben er helaas nog nooit geweest. Vandaag geslaagd voor mijn opleiding. Dus ik ben wel toe aan een geweldige zondag!!!

lisa

op 8 februari 2012 om 22:30 u
Al 2 jaar op rij een top festival! Dus het 3e kan alleen nog beter zijn. Daar ben ik graag bij!

Anton van den Berg

op 9 mei 2012 om 14:18 u
7th Sunday zou voor mij een mooi eerste feestje van dit seizoen worden na mijn reconstructie van mijn kruisbanden. Al een aantal feestjes daardoor moeten missen. Ik begin nu weer helemaal fit te worden, laat dit een mooi kado zijn zodat ik weer helemaal los kan gaan! Dank je wel alvast!

Linda Huijbers

op 13 mei 2012 om 22:32 u
1 ZONDER MIJ GEEN FEESTJE! 2 WIL HET NIET MISSSEN! 3 HEB GEEN GELD :(!4 ik het vorig jaar heb moeten missen... en nou hopen dat ik uit die 100 reacties uit word gevist :D X

Anneke

op 17 mei 2012 om 10:33 u
WAAR IS DAT FEESTJE, DAAR IS DAT FEESTJE! Een fiske (zoals wij da in Broabant zeggen) om ut hoekske da ken ik nie voorbij loaten goan. Tevens een mooie kans om via de "free tickets" mijn vrienden enthousiast te maken voor Steve Rachmad en Dave Clarke!

Jody Smolenaars

op 22 mei 2012 om 15:59 u
Ik wil dat feestje niet missen omdat het altijd een super feest is. Alleen wil de bankrekening dit jaar niet meewerken dus kunnen we helaas niet gaan. Dit zal dan het eerste en het laatste feestje zijn voor ons omdat we de laatste 5 maanden alleen maar aan het klussen zijn en de komende 4 maanden ook niets anders doen dan dat! Ik wil de ZOOOOOOOOOOOO graag!!

Bianca

op 25 mei 2012 om 11:53 u
Waarom ik wil winnen...Tis een super feest en ben al heel lang niet meer een feestje geweest (mama geworden,en krap bij kas) dus echt weer toe aan een knalfeest!!

Reageren

Reactie versturen  • (Wordt niet gepubliceerd)

* Verplichte velden


                
SLUITEN

Registreren

Persoonlijke gegevens

Geslacht *

(dd mm jjjj)

Adresinformatie

Scorecard Member Card

Heb je al een Score Member Card?

Heb je je kaartnummer niet bij de hand?

* Verplichte velden

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je emailadres in en we sturen je een nieuw wachtwoord.