Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

Handschoenen

Een handschoen is natuurlijk bedoeld om je handen te beschermen en dan vooral tegen de kou. Want ja, soms hebben we zelfs in Nederland strenge winters die onze handen (en vooral onze vingers) niet zo leuk vinden. We begrijpen dat als je een leuke winterjas aan hebt, dat je dan ook handschoenen wilt aandoen die gezien mogen worden.

Chasin’ handschoenen

In onze accessoires department vind je handschoenen in verschillende kleuren en maten. De Chasin’ Touch is een populaire handschoen in ons assortiment. Door de speciale vingertoppen in deze handschoen kun je namelijk je smartphone bedienen terwijl je de handschoenen hebt. Ideaal voor als je op de trein staat te wachten en je de treintijden even wil checken of als je op weg bent naar je werk en je nog een afspraak moet bellen.

G-Star RAW handschoenen

Naast Chasin’ handschoenen heeft Score elk jaar prachtig afgewerkte G-Star RAW handschoenen. G-Star brengt eenvoudige details aan in de handschoenen, zoals een rits, maar daardoor wordt de handschoen wel anders dan andere handschoenen. Je moet er maar opkomen ;)! Natuurlijk bevatten de G-star handschoenen ook het bekende G-Star logo.

Handschoenen en andere accessoires

Kleine fashion tip om je winterse look mee af te maken: combineer je handschoenen met een leuke sjaal en muts in dezelfde stijl en je look is helemaal af!

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information