Connect Card


De Score Connect Card
Wordt Score Member en vraag een Score Connect Card aan. Spaar maar liefst 5% bij iedere aankoop. Als vaste klant houden wij je graag op de hoogte van de nieuwste collecties, onze merken, lopende acties en nog veel meer! Check nu snel de voordelen, wordt Score Member met de Score Connect Card: 

 • Spaar 5% bij iedere aankoop bij Score.
 • Het saldo is de volgende dag direct te besteden bij een aankoop.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je het saldo opneemt.
 • Altijd op de hoogte met de Score nieuwsbrief.

Score Connect Card aanvragen
De Score Connect Card is aan te vragen in alle Score winkels en via onze website. Na aanvraag kun je direct beginnen met sparen. Bovendien houden wij je als vaste klant graag op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Als je Score Member wordt vragen wij je een aantal gegevens in te vullen, waaronder je naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden overgedragen.

 • Online aanvragen
  Via onze website kun je snel een eenvoudig je Connect Card online aanvragen. Dit kun je doen door tijdens het registreren aan te vinken dat je een Connect Card wilt ontvangen. De Connect Card wordt met je eerst volgende bestelling meegestuurd.
   
 • In de winkel aanvragen
  Ook kun je een Connect Card aanvragen in onze winkels. Score heeft meer dan 80 winkels op A1 locaties in Nederland, België en Duitsland.

Punten sparen en inleveren
Als je Score Member bent, spaar je 5% met je Connect Card over al je aankopen bij Score. Koop je een jeans van 100 euro, dan ontvang je 5 punten op je kaart. Iedere punt staat gelijk aan één euro.

Heb je een aankoop gedaan in één van onze winkels, dan worden de punten 's nachts op je Connect Card bijgeschreven. Bij een online aankoop worden de punten bij geschreven op het moment dat je bestelling verstuurd wordt.

Bij aanvraag van een Connect Card wordt eenmalig 1 euro ingehouden op het spaarsaldo. Je begint dus altijd met een saldo van -1. Het saldo is in te leveren in alle Score winkels en online op www.score.nl. Je bepaalt zelf waar en wanneer je de gespaarde punten wilt inleveren.

Saldo opvragen
Wil je weten wat het saldo op je Connect Card is? Ga naar je Mijn Score pagina en vul het kaartnummer in, deze vind je achterop de kaart. Binnen enkele seconden wordt het actuele saldo gegeven. Het saldo is natuurlijk ook op te vragen in onze winkels.

Klantgegevens wijzigen
Bij aanvraag van een Connect Card vul je op het invulformulier je naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres in. Deze gegevens kun je wijzigen door een e-mail te sturen naar info@score.nl of de wijziging door te geven in één van onze winkels.

Diefstal of verlies
Heb je de Connect Card verloren of is deze gestolen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Zij kunnen de Connect Card voor je blokkeren en een nieuwe kaart voor je aanmaken.

Voorwaarden Score Connect Card
Voor de Score Connect Card gelden de volgende voorwaarden:

 • De Connect Card is aan te vragen in alle Score winkels en op www.score.nl.
 • Laat je Connect Card scannen bij een aankoop en je spaart 5% over het aankoopbedrag.
 • De Connect Card punten zijn te besteden in alle Score winkels en op www.score.nl.
 • De Connect Card punten worden de dag na aankoop op je Connect Card bijgeschreven.
 • Het saldo op de Connect Card kan niet contant worden uitbetaald.
 • Neem bij diefstal of verlies direct contact op met de klantenservice.
 • Score is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van de Connect Card.

 

SLUITEN

Registreren

Persoonlijke gegevens

Geslacht *

(dd mm jjjj)

Adresinformatie

Scorecard Member Card

Heb je al een Score Member Card?

Heb je je kaartnummer niet bij de hand?

* Verplichte velden

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je emailadres in en we sturen je een nieuw wachtwoord.