Sorteer:

per page

64 Shirts

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 3
 1. Chasin' Blake L Lumber

  Shirts
  € 69,95
 2. Diesel S-Kinp

  Shirts
  € 109,95
 3. LEE L880PPLK

  Shirts
  € 59,95
 4. LEE L851PKLK

  Shirts
  € 59,95
 5. Chasin' Blake L Corton

  Shirts
  € 79,95
 6. Chasin' Fact L Paisley

  Shirts
  € 59,95
 7. Chasin' Bane L Dots

  Shirts
  € 69,95
 8. Chasin' Newark

  Shirts
  € 59,95
 9. Chasin' Convoy L Uni

  Shirts
  € 59,95
 10. Chasin' Convoy L Uni

  Shirts
  € 59,95
 11. Chasin' Balfour Rib

  Shirts
  € 89,95
 12. Chasin' Cane L Cube

  Shirts

  Regular Price: € 59,95

  SALE € 39,95

 13. Chasin' Blake L Lumber

  Shirts
  € 69,95
 14. Chasin' Convoy L Uni

  Shirts
  € 59,95

OVERHEMDEN - SHIRTS - BLOUSES

Bij Score vind je een ruime keuze shirts, oftewel overhemden, van merken als G-Star RAW, Chasin', Superdry, Diesel en Replay. Denim shirts, of juist meer gekleed. Daarnaast hebben we shirts met lange of korte mouw en ‘overshirts’ met rits of knopen.

Short & Long Sleeves Blouses

In de Score shirts department vind je shirts met korte en lange mouw; short en long sleeves. Een shirt is simpel gezegd een overhemd. Alleen denk je bij een overhemd al snel aan een driedelig kostuum en dat willen we voorkomen. We brengen je hier on trend shirts, perfect te combineren met jeans. Naast basis shirts hebben we ook een flinke voorraad all over prints.

Denk aan flowerprints, camo prints of all over patronen. Deze printed overhemden zijn perfect te combineren met een jeans. Button up your shirt, draag de knopen tot helemaal boven dicht voor een authentieke look. Liever iets losser? Draag je shirt open en laat je t-shirt zien. Je vindt bij ons shirts met grafische print of applicaties van jouw favoriete jeansmerk.

SHIRTS TRENDS

Momenteel zie je veel blouses met rolled sleeves. Deze shirts kun je zowel met lange als opgerolde mouwen dragen. Verder is het denim shirt (ook wel een spijker shirt of jeans overhemd) nog altijd hot met een chino of een jeans.

Ook diverse materialen zijn populair bij shirts, PU of leather worden veelvuldig gebruikt. Verder winnen de printed shirts en extended shirts populariteit.

Over-shirts

In de shirts department vind je ook Over-shirts. Dit is een shirt in een zwaardere stof met een rits of knopen. Het woord ‘Over’ shirt zegt het al. Je draagt hem over een t-shirt, een over-shirt kan op bepaalde dagen een alternatief voor een jas zijn. Combineer je over-shirt en t-shirt met jeans en sneakers en je ultieme Jeans outfit is compleet.

Scroll To Top
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information