Sorteer:

per page

2 Sjaals

  1. Chasin' Nordic Colt

    9A30217007-C80 Sjaals
    € 22,50
  2. Chasin' Nordic Colt

    9A30217007-090 Sjaals
    € 22,50

Sjaals

Natuurlijk mogen sjaals niet ontbreken in de accessoires categorie van Score. Sjaals (wordt ook wel als shawls geschreven door nette mensen ;)) zijn dé accessoires om je look af te maken. Het hele jaar door vind je bij ons sjaals in de collectie. Juist omdat we weten dat een sjaal je net dat beetje meer geeft: een beetje meer kleur, een beetje meer allure of gewoon, omdat ze zo lekker warm zijn in de winter!

Zomer sjaals

Zelfs in de zomer vind je bij Score verschillende soorten sjaals. De sierlijke, dunne sjaals kun je perfect over een T-shirt dragen. De sjaals in onze collectie hebben verschillende kleuren, waardoor er voor elk T-shirt wel een geschikte sjaal te vinden is. Bijzondere sjaals zijn de tunnelsjaals waarbij de uiteinden van de sjaals aan elkaar gemaakt zijn. Hip en helemaal van deze tijd.

Winter sjaals

Het is gewoon een feit, een sjaal zorgt er in de winter voor dat je net dat beetje extra warm bent. Een lekkere warm gebreide Chasin' sjaal zorgt ervoor dat je (ondanks je warme winterjas) niet koud wordt. Combineer je sjaal met een zelfde soort muts en je kan verantwoord de deur uit. Op fashion gebied dan!
En als je straks complimenten krijgt over je leuke look, dan denk nog maar even aan ons ;)

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information