Sorteer:

per page

1 Bags

  1. Chasin' Spine

    Tassen
    € 49,95

Tassen - Heren

Algemeen is bekend dat tassen bij vrouwen onmisbaar zijn, maar een tas maakt het leven een man ook een stuk eenvoudiger! Bedenk maar eens hoe vaak een tas makkelijk is: onderweg naar je werk of school, voor het sporten, op vakantie - een tas is altijd handig! We weten dat de gemiddelde man zijn kledingkast echt niet gevuld heeft met 20 tassen. Daarom geven we je graag één goed advies mee: zorg in ieder geval dat je een goede tas hebt, een tas die multifunctioneel is. En laten wij er daar nu ‘toevallig’ genoeg van hebben ;)

Diesel tassen

Diesel heeft tassen die handig zijn! Schoudertassen met een klep, tassen met een rits en alle Diesel tassen hebben sowieso handige pockets. Sommige Diesel tassen hebben een apart vak voor je iPad. Na je werk gooi je jouw iPad eruit en stop je jouw sportkleding er in en je bent weer klaar om te gaan. We zeiden toch dat we multifunctionele tassen in ons assortiment hebben?

Superdry tassen

De Superdry tassen zorgen voor kleur in het assortiment. Alle Superdry tassen hebben het herkenbare Superdry logo en bevatten de Superdry kenmerken – geïnspireerd op de Japanse en Amerikaanse stijl. Ook de Superdry tassen bevatten handige pockets en er zijn zowel rugtassen als schoudertassen verkrijgbaar.

Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information