Affiliate programma van Score

Sterke merken als G-Star RAW, Chasin’, Diesel en Replay – Dat is het succes van Score. Profiteer hier ook van! Via het affiliate programma van Score heb je de mogelijkheid om de producten van Score aan te bieden op jouw website en hier geld mee te verdienen!

Verdien geld met je website

Iedere bezoeker die via jouw link op de website van Score terecht komt en daar een aankoop doet ontvangt een vergoeding. Deze vergoeding is een percentage van het aankoopbedrag. En: hoe meer je verkoopt, des te meer je verdient. Wij werken namelijk met een staffelvergoeding.

Hoe werkt het?

Als affiliate neem je op jouw website een banner of tekstlink op naar Score.nl. Bezoekers van jouw website hebben nu de mogelijkheid om producten te bestellen op onze website. Door op een banner of tekstlink te klikken komt de bezoeker op Score.nl terecht.

Word een Affiliate!

Score is aangesloten bij TradeTracker.

Na aanmelding voor ons programma kan je gebruik maken van dit materiaal. De link achter dit materiaal bevat een unieke code. Deze unieke code zorgt ervoor dat het netwerk kan zien dat er via jouw een aankoop is gedaan. Hiervoor ontvang je een vergoeding. Het materiaal kan op elk gewenst moment van de website worden verwijderd.

Voor vragen, ander materiaal of specifieke wensen kun je terecht bij:

026-3193464

E-mailadres: info@score.nl

Omhoog
  • klarna
  • visa
  • ideal
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information