Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

BROEKEN VOOR MANNEN

In de Score collectie vind je niet alleen jeans maar ook een selectie stoere broeken. Broeken zijn dus niet geproduceerd uit denim, dus we noemen ze ook wel non-denims. De non-denims bestaan namelijk uit diverse stijlen. Ga voor casual met een cargobroek of meer gekleed voor werk in de vorm van een nette broek. En met een chino kun je alle kanten op!

BROEKEN VAN TOPMERKEN

De merken G-Star RAW, Chasin' en Diesel hebben een aantal stoere cargo’s in hun broekencollectie. De op workwear en army geïnspireerde broeken hebben en comfortabele, functionele maar vooral erg stoere uitstraling. Je vindt in de collectie uitgewerkte modellen met veel zakken, ritsen en knopen tot wat meer ‘cleane’ broeken zonder al te veel details. De broeken zijn verkrijgbaar in verschillende colors zoals zwart, grijs, groen en bruin. Of uni of met een ruige camo-print.

BROEKEN FITS

Score heeft broeken voor elke man! Of je nu voor de Tapered fit van Chasin' gaat of de Slim fit van Diesel we hebben een ruime keuzen in ons assortiment. Zoek ook eens naar een mooie riem die je met verschillende broeken kunt combineren en kies tijdens het shoppen, voor de veelzijdige broeken die goed samengaan met de rest van je garderobe.

BROEKENTRENDS

Draag een cargo in de zomer met een t-shirt of een tanktop en in het najaar combineer je deze broek met een hooded sweater. Sport je veel? Dan hebben we natuurlijk ook nog de joggers van Chasin', Diesel en G-Star RAW. Kortom ideaal als je een keer een broek wilt dragen wanneer je een dag geen jeans wilt!

Ben jij benieuwd naar de broeken collectie bij Score? Bekijk hier alle Broeken bij Score>>>

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information