Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

Armbanden

Naast een mooie jeans, toffe t-shirts en de juiste sneakers zijn accessoires ontzettend belangrijk. Een riem, een cap, maar ook armbanden zijn een must om een look helemaal af te maken. Op deze pagina vind je onze collectie armbanden!

Armbanden collectie

Chasin’ komt met een unieke armband collectie! Leather basic armbanden, maar ook gevlochten en geweven armbanden met een robuuste en stoere look. Diverse materialen zijn beschikbaar en alle Chasin’ armbanden komen in houten box.

De leather basic armband past bij elke outfit door de diepe zwarte kleur. De armband is afgewerkt met een ijzeren sluiting voor een robuuste look. Ook tof in combinatie met andere armbanden. De Chasin’ Brady straalt een zomers gevoel uit, maar kan het hele jaar door! De combinatie van kleur, materiaal en de geweven vorm straalt de creativiteit van Chasin’ uit.

Het jeansmerk Chasin’ zorgt er altijd voor dat elk item dat zij maken goed gecombineerd kan worden met een jeans. Naast Chasin’ vind je bij Score ook andere topmerken als G-Star RAW, Diesel, Replay en PME Legend. Creatieve merken als Anerkjendt, Minium en Anticulture ontbreken uiteraard niet.

Bestel nu veilig en snel

Wist je dat je nu je online bestelling ook kunt ophalen in één van de Score winkels? Je betaalt dan geen verzendkosten, ideaal! Bepaal zelf in welke Score winkel je jouw bestelling op wilt halen en wij geven je een seintje als het klaar ligt.

Bekijk de complete armbanden collectie op deze pagina. Wat is jouw favoriet?

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information