We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

Armor lux heren kleding online shop Nederland

Stripes zijn helemaal back! Een merk dat enorm bekend staat om het veelvuldig gebruik van strepen in haar collectie is het modelabel Armor Lux. Het merk Armor Lux is opgericht in Quimper dat gelegen is aan de westkust van Frankrijk. Het authentieke merk stamt uit 1938 en staat zoals gezegd letterlijk bekend om zijn strepen. Deze stijl leent zich goed voor het creëren van een casual look.

Walter Hubacher is de oprichter van Armor Lux en hij startte met Armor Lux door het maken van kwalitatief hoogwaardig ondergoed. In 1970 kwamen de eerste collecties van Armor Lux uit. Dit waren navy sweaters. Hierdoor had het bedrijf pas in 1970 een collectie van onderbroeken en sweaters.

In 2004 maakte Armor Lux een overstap naar een grotere productiefabriek in de bergen van het plaatsje waar het was opgericht; Quimper. Armor Lux groeide enorm door deze overstap. Dat resulteerde gelijk al in een extra kledinglijn die was gebaseerd op Fair Trade. Het fashion merk kreeg dan ook met deze kledinglijn het Fair Trade certificaat.

Armor lux heren kleding collectie bij Score

Nieuw bij Score: Armor Lux! Dit Franse label laat zich inspireren door de zee, met de klassieke Breton streepjes. Dit is absolute topkwaliteit. Op zoek naar de nieuwste en tofste styles van Armor Luxe? Bij Score selecteren we elk seizoen de beste en musthave items uit de collectie van dit Franse modemerk. De iconische Armor lux truien, T-shirts en sweaters van dit merk zijn online verkrijgbaar in diverse stijlen op Score.nl.

Armor Lux opende in 2013 haar vijftigste winkel en is nu ook opgenomen in de collectie van Score. De hedendaagse collectie van Armor Lux bestaat uit verschillende variaties met strepen. Armor Lux staat bekend om haar hoge kwaliteit. Het ‘Mariner Shirt’ is ook opgenomen in deze collectie. Dit shirt telt 21 strepen, wat gebaseerd is op de 21 overwinningen onder leiding van Napoleon.

Armor lux heren kleding online kopen

Je favoriete item in onze collectie van Armor lux gevonden? De heren kleding van Armor Lux bestel je bij Score online, veilig en gemakkelijk. Je kunt je favoriete items van dit merk thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een Score winkel. Je hebt bovendien altijd 30 dagen bedenktijd. Liever de nieuwste collectie van dit merk rustig in de winkel bekijken? Check daarvoor de store locator om een Score winkel bij jou in de buurt te vinden.

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand.
Menu Home Cart Winkels