• B&O

Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

Bang & Olufsen

Bang & Olufsen (B&O) is een Deens bedrijf dat is opgericht in 1925 in Struer door Peter Bang en Svend Olufsen. Dit dynamische duo ontwerpt en produceert high-end audioproducten, videoproducten en telefoons voor de consumentenmarkt. B&O staat synoniem voor akoestische perfectie doordat iedere luidspreker met de hand wordt gekalibreerd en gefinetuned. Deze passie en toewijding is duidelijk terug te horen in deze geweldige headset.

Bang & Olufsen headphones

Deze headset van Bang & Olufsen is de B&O Play On Ear. De headset heeft een authentieke en natuurlijke sound. De oorschelpen zijn bekleed met lamsleer en sluiten de oren goed af zodat je optimaal kan genieten van de muziek. De B&O Play On Ear H2 werkt met alle Ipods, tablets en Android apparten. Ook wanneer je gebeld wordt kan je gemakkelijk opnemen met de afstandsbediening in de snoer. De headset is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren! Voor welke ga jij?

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information