Sorteer:

per page

3 Basic Tee

 1. Chasin' Cave B

  5212213006-090 T-Shirts
  € 19,95
 2. Chasin' Cave B

  5212213006-GME T-Shirts
  € 19,95
 3. Chasin' Cave B

  5212213006-010 T-Shirts
  € 19,95

Basic T-shirts

Everybody needs basics! Gemakkelijk te combineren met alles! En met de juiste details kun je jouw look een flinke boost geven. Bij Score hebben we tijdloze klassiekers die gewoon in jouw kast horen te liggen. Even geen zin in een drukke artwork of wil je in jouw look een rustig item toevoegen? Ga dan voor een basic t-shirt. Elk seizoen selecteren we nieuwe basics.

Basic t-shirts collectie

Bekende merken als G-Star RAW en Chasin’ ontwikkelen elk seizoen nieuwe collectie basics. Nieuwe seasonal colours, frisse details, you name it.. Bij Score vind je basic t-shirts met V-halzen en ronde halzen. Zo heb je altijd de juiste tee om te combineren met jouw shirts, truien en jassen.

Kleine details zoals de juiste branding, een subtiele chestpocket of een langer model maken de basic net wat anders dan de standaard. Zwarte en witte basics zijn key. Ze kunnen perfect onder een ander t-shirt, maar ook zachte rood kleuren, army groen tinten of lichtblauw zijn verkrijgbaar bij Score.

Bestel nu jouw basic tee bij Score. De basics zijn verkrijgbaar in onze webshop of in één van 80 Score winkels. Bekijk ook regelmatig de SALE pagina, wellicht staan er basics in voor een sterke prijs. Bekijk hier de complete basic t-shirts collectie!

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information