We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

BIRKENSTOCK slippers voor heren

BIRKENSTOCK is een wereldberoemd Duits schoenenmerk. Het heeft eeuwen lang ervaring op gedaan in het voetbed die van generatie op generatie werd doorgegeven, gecultiveerd en verder uitgebreid.

BIRKENSTOCK is in 1774 begonnen als schoenmaker. Door de jaren heen is Birkenstock begonnen met het verkopen van flexibele inlegzolen met voetbed en hebben ze hun eigen scholing opgezet ‘Het Carl Birkenstock systeem’. Er verscheen een vakboek “Voetorthopedie – Systeem Carl Birkenstock” die in die tijd het meest verkochte orthopedische vakboek werd.

In 1963 brengt Carl Birkenstock een gymnastiekslipper met diep voetbed op de markt en legt daarmee de basis voor de huidige bedrijfstak voor comfortschoenen.

BIRKENSTOCK is niet alleen gericht op het perfecte voetbed voor jouw voeten, maar heeft ook een duurzaam energiebeleid en maakt gebruik van hoogwaardige grondstoffen uit duurzame bronnen.

De BIRKENSTOCK heren collectie bij Score

Dit jaar hebben we de tofste en meest comfortabele slipper aan onze collectie toegevoegd, namelijk de BIRKENSTOCK slipper. BIRKENSTOCK staat voor een uitstekend comfort, grote functionaliteit en buitengewoon hoge kwaliteit.

BIRKENSTOCK slippers online kopen

Score heeft een divers assortiment met de beste items van het merk voor jou geselecteerd. De heren slippers van BIRKENSTOCK bestel je bij Score online, veilig en gemakkelijk. Je kunt je favoriete items van dit merk thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een Score winkel. Je hebt bovendien altijd 30 dagen bedenktijd.

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand.
Menu Home Cart Winkels