Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

Björn Borg

De succesvolle tennisser Björn Borg besloot op zijn hoogtepunt te stoppen met sport en zijn eigen kledinglijn op te zetten. Geen verkeerde keuze want de Björn Borg boxershort collectie is inmiddels niet meer weg te denken bij Score. Logisch, want onder een jeans hoort een stoere boxershort. Björn Borg staat voor producten van hoge kwaliteit, met creatieve en innovatieve designs/prints, geïnspireerd door de sportwereld. De boxershort collectie van Björn Borg is gericht op mannen met lef, durf, gevoel voor kwaliteit en humor en daarom dus verkrijgbaar bij Score!

Björn Borg boxershorts

De Björn Borg boxershorts collectie bij Score is verdeeld in 3 lijnen. De Fun lijn is de bekendste lijn van Björn Borg en bestaat uit een creatieve collectie met veel verschillende prints en handgetekende patronen. De Sport lijn bestaat uit comfortabele boxershorts met een energieke uitstraling en de Klassieke lijn is gevuld met vooral basic boxershorts in de kleuren wit, rood, blauw en grijs. Er zijn veel single boxers, maar dit najaar zie je ook veel twee- en drie-packs. Ideaal om je boxershorts lade weer lekker aan te vullen dit najaar.

Bekijk alle Björn Borg boxershorts in onze online shop >>

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information