back

Bootcut jeans betekenis

Jaja, hij is er weer: de bootcut jeans voor heren. Dit is de klassieke jeans fit, back from the old days. Deze fit valt mooi aangesloten op de bovenbenen en loopt recht naar beneden, met een licht uitlopende pijp. De nieuwe bootcut jeans zijn natuurlijk voorzien van mooie, moderne wassingen, zodat ze weer perfect te dragen zijn.

Ook voor mannen de perfect match

De bootcut jeans voor heren werd in de jaren ‘70 al veelvuldig gedragen. Maar dat wil niet zeggen dat onze items ook zo vintage zijn. Wij, als Jeans Store voor Mannen, laten jou natuurlijk alleen maar kiezen uit de tofste items die allesbehalve ‘ouderwets’ of ‘uit de mode’ zijn. Zoals eerder aangeven: de bootcut jeans voor heren zitten wat strakker bij de heupen, billen en benen, maar loopt vanaf de knieën juist weer wat wijder uit. Niet mega wijd, gewoon wat wijder. Ideaal wanneer je toch niet zo’n fan bent van de skinny hype. De bootcut spijkerbroek is gewoon zo’n item dat lekker comfy zit, maar niet te comfortabel oogt, zoals een joggingbroek. En je hebt ook geen gedoe met pijpen die te smal zijn. Gewoon easy.

Combineer jouw bootcut jeans voor heren met andere Score items

Hoe combineert je een bootcut? Je kunt heel veel kanten op. Wil je een formele look, ga dan voor een shirt met knopjes. Wij gaan natuurlijk voor een denim shirt! Wil je juist een casual ook, dan is een T-Shirt met een logo of all-over patroon helemaal goed. Ook goed: Een stoer shirt met print, of een kunstleren jacket. Je weet toch: comfortabel en lekker. Bekijk onze jeans collectie en zie wat de mogelijkheden zijn!

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand.
Menu Home Cart Winkels