Men's Jeans Destination

Men's Jeans Destination


Uitgelicht:

CHASIN' Performance Jackets

De perfecte winterjas. Een combinatie van weersbestendige features, sterke designs en comfort. Performance Jeansmerk CHASIN’ heeft dit seizoen hun beste jassencollectie ooit gecreëerd, met alle juisten ingrediënten. Terecht draagt deze de naam performance jackets, door gebruik van softshell, 3M® voering en ijzersterke design van parka’s tot technische jassen.

CHASIN’ kiest voor de beste materialen. Het uitgangspunt is de jassencollectie te ontwikkelen die perfect is voor ieder weertype, van hevige regen tot sneeuwval. En dat merk je. Door softshell te ontwikkelen dat bestaat uit 3 lagen, ontstaat er een water afstotende en winddichte buitenste laag. Het mooie is dat deze stof - door de quick dry feature - ook nog eens razendsnel droogt. Voor warmte in iedere situatie, heeft de collectie een voering van 3M®. Neem de Explorer Techt parka, waarbij dit is gemaakt van gerecycled (nep) bont. Eco vriendelijk én perfect voor strenge winters.

De CHASIN’ jassencollectie bestaat uit diverse silhouetten, van parka’s tot technische jacks en padded styles. Onze favouriet is de technische Return Softshell, uitgevoerd in 2 varianten. Met die top softshell constructie, 3M® voering en allerlei slimme designelementen als de volledige verstelbare, geïnspireerde capuchon, fl eece voering in de zakken met rits en een kinbeschermer.

Check nu de nieuwste CHASIN' winterjassen collectie in 1 van de 60 Score stores of check hier de collectie. De beste selectie premium jeansmerken vind je bij Score.

Menu Home Cart Winkels