Men's Jeans Destination

Men's Jeans Destination


LANCERING

Fred Perry Fall/Winter '20 collectie

Fred Perry is dé koning van de heritage sports. Met de perfecte dosis premium kwaliteit sweaters en truien, een geweldig mooi track suit en klassiekers in nieuwe kleuren.

Premium kwaliteit en eenvoudige, krachtige designs. Dat is al decennialang de kracht van het oer-Britse merk. Een merk dat in je hart zit. Sinds de jaren ’50 van vorige eeuw is het merk meebewogen met alle relevante underground scenes, zoals de punkers en de mods. Gedragen pophelden en iconen als Oasis, Blur en Amy Winehouse. Het mooie is dat je Fred Perry zowel casual als formal perfect kunt dragen.

Voor de nieuwe collectie hebben we de beste styles geselecteerd van het merk. Items die niet in de kledingkast kunnen ontbreken. De pique polo (geweven katoen) in nieuwe kleuren, met de twin tip details op de kraag en mouwen. Daarnaast zien we te gekke pinstripes en tapings. De sweaters en truien zijn van een zware polyester/katoen mix, met geborduurde branding op de borst, of van hoogwaardig merino wol. Nieuw dit seizoen is de rug- en heupzak, afgewerkt met de iconische branding van het merk.

 

It’s time to Score!

 

Check nu de nieuwste Fred Perry styles in 1 van de 60 Score stores of check hier de collectie. Wil je je nieuwe Fred Perry styles vandaag nog in huis hebben? Bestel dan met Score Vandaag!

ONZE FAVORIETEN

Fred Perry

Classic Crewneck

€139,95

Fred Perry

Taped Ringer Tee

€55,00

Fred Perry

Embroidered Panel Hoodie

€139,95

Fred Perry

Vertical Stripe Tee

€85,00

Fred Perry

Pin Stripe Jack

€159,95

Fred Perry

Pocket Pique Tee

€69,95

Fred Perry

Graphic Hooded Sweat

€139,95

Fred Perry

Bold Tipped T-shirt

€69,95

Fred Perry

Twin Tipped Polo

€79,95

Fred Perry

Taped Track Jack

€109,95

Fred Perry

Twin Tipped Polo

€79,95

Fred Perry

Crewneck Sweatshirt

€119,95