Men's Jeans Destination

Men's Jeans Destination


Lancering:

Off The Pitch Fall/Winter '20 collectie

Het Nederlandse streetwear label Off The Pitch komt met een sterke collectie voor het najaar van ‘20. Het merk – dat al jaren gesupport wordt door topvoetballers als Daniel Alves. Ziyech, Vilhena en Wijnaldum - releast voor Fall / Winter ’20 uitgewerkte sweaters, grote prints en tracksuits met neon details.
Niet voor niks omarmen de beste voetballers Off The Pitch. Met voetbal als hoofdinspiratie (Off The Pitch betekent ‘van het veld’) brengt het jonge merk al een aantal seizoenen echte streetwear styles. Daarnaast zit de kracht van het label in een geweldige achterban. Niet alleen de grootste voetbaltalenten, ook de jongens Broederliefde dragen het.
De collectie bevat allerlei herkenbare designelementen zoals het signature logo en oversized prints. Crewneck sweaters met grote OTP backprints, logo tapings, uitgesproken all-overs en visuals en hele mooie tracksuits met neon branding (de Ruler pants & jacket, in meerdere kleuren). Onze favoriet dit seizoen? De Caregiver: een reversible jack. Draag de fleece lining aan de buitenkant en je hebt een perfecte stijl voor mooie herstdagen. Draai ‘m om, en de prachtige OtP backprint verschijnt in stijlvol toon op toon zwart.

 

Check nu de nieuwe collectie van Off The Pitch bij een geselecteerde Score store of hier op Score.nl. De beste premium jeansmerken vind je bij Score! Wist je dat je via Whatsapp live kan video bellen met een Score store, voor jouw outfitadvies? Check hier meer over Score Video Advies.

Check nu de nieuwste Off The Pitch collectie in 1 van de 60 Score stores of  check hier de collectie. De beste selectie premium jeansmerken vind je bij Score.