back

Wat is een cropped jeans?

Jij houdt van jeans, wij houden van jeans. Dus, welke kleding draag je het liefste in de lente en de zomer? Jeans natuurlijk! Toch is het wel nice om jouw lente look een beetje luchtig te houden. Wat zuurstof voor je enkels. Met een cropped jeans voor heren ben je helemaal ready to go. Check hier hoe je deze jeans draagt.

Jouw denim lente style

Een cropped jeans voor heren is het onmisbare fashion item in jouw kledingkast. Omdat de pijpen korter zijn en taps toelopen, is dé jeans voor de zomer. En niet alleen voor de zomer, maar inmiddels voor het hele jaar! Deze spijkerbroeken zijn tof te dragen naar verschillende gelegenheden. Of je hem nu casual draagt als de werkmodus aan staat of nóg beter: als je lekker zit te chillen in het park. Dit wordt je nieuwe favoriete jeans dit seizoen.

Easy to combi

Combineren is een vak op zich. Je kent de handige kneepjes, maar toch kan het zijn dat je ons, De Jeans Store voor Mannen, wel kan gebruiken voor wat extra inspiratie. Match het cropped jeans model met een witte basic shirt en blazer voor een casual style. Of ga lekker laidback door een hoodie boven de cropped jeans heren te dragen. Zo makkelijk is het om met dit item 'Insta-Ready' te zijn. Liever de mogelijkheden zelf ff goed bekijken? Scroll dan eens door onze jeans collectie en zie wat de mogelijkheden zijn!

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand.
Menu Home Cart Winkels