back

Style it your way met de heren jeans slim fit!

In some serious need voor een nieuwe jeans? Check de heren jeans slim fit! Dit nauw aansluitende model kan simpelweg niet ontbreken aan je denimcollectie. De slim fit jeans vormt de perfecte fit voor elk model en zorgt voor een mooie aangesloten fit. Check de heren jeans collectie voor alle slim fit jeans.

Fabulous fit voor elk figuur

Elke denim lover heeft ongetwijfeld een slim jeans heren in zijn kast hangen. Deze fit met smallere pijpen en strak pasvorm geeft je een afgetekend silhouet. Bovendien haal je hiermee een combitopper in huis die je met verschillende kleding kan matchen. Kies voor casual look met een spijkerbroek slim fit heren met ripped details of een afgewassen look en combineer met een casual T-shirt of sweater. Mag het wat meer dressed-up en businessproof zijn? Ga dan voor een effen exemplaar in donkerblauw of zwart en combineer met een gekleed hemd, pullover of blazer . Pick your perfect match uit alle tinten denim en show je persoonlijke style met extra destroyed details, opvallende zakken, speciale buttons, ...

Matchmaker in je dressing

In de uitgebreide spijkerbroeken familie weet de heren jeans slim fit een favorietenrol weg te kapen. Naast de skinny, straight, baggy en bootcut jeans, blinkt de slim fit uit met een smalle snit die bij elk figuur en elke style past. Als perfecte combi met zowat elke outfit, zet je keer op keer een nieuwe look neer. In de Score jeansstore krijg je de keuze uit alle mogelijke kleuren, wassingen en dope details zodat je zonder problemen je perfecte slim fit heren jeans topper strikt!

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand.
Menu Home Cart Winkels