Sorteer:

per page

1 Books

  1. BUZZ Contemporary

    9A90844005-999
    € 29,95

BUZZWORKS BOOK

Nieuw op Score.nl en in een aantal geselecteerde Score winkels: Buzzworks boeken. We horen je denken: ‘boeken?’, ja, boeken! Sinds dit seizoen hebben we een hele toffe lifestyle mannenboeken toegevoegd aan onze accessoires collectie. Uiteraard zijn er Fashion books beschikbaar, maar ook voor humor en toffe documentaires ben je op de juiste plek in onze books departement. Ga er maar snel voor zitten, want met deze boeken ben je weer helemaal op de hoogte!

BUZZWORKS BOEK: KAKHIEL - DAT WORD LACHEN…

Buiten alle Fashion books om hebben we met Kakhiel ook wat humor aan de boeken collectie toegevoegd. Met vlijmscherpe onderschriften, leuke horoscopen, gephotoshopte beelden en een flinke dosis droogheid is dit boek van Kakhiel de perfecte toevoeging aan je boekenkast. Ben je op zoek naar een origineel cadeau dan leent dit boek zich daar bij uitstek voor!

BUZZWORKS BOEK: BANKSY – WALL AND PIECE

Het universum van Banksy, waarin hij geen onderscheidt maakt tussen muur, canvas, brug of straat. Overal vindt je zijn kenmerkende en geestige werk terug, maar wie is het eigenlijk? Laat je meeslepen in al deze prachtige exemplaren van deze rebel! Banksy, Wall and Piece is nu verkrijgbaar bij Score!

BOEKEN BIJ SCORE

Het boekenassortiment van Score heeft nog veel meer in zijn mars. Zo vind je in Sneakers – The Complete Limited Edition Guide de fascinerende sneakerhistorie terug. Hoe vet? In dit boek zie je hoe een ondergrondse subcultuur is getransformeerd tot een miljarden business. Een musthave voor de sneaker liefhebber!

Voor de echte fashion liefhebbers hebben we twee pareltjes in de boekencollectie zitten: Contemporary Menswear, waarin meer dan vijftig internationale ontwerpers, labels, merken, winkels, blogs en websites de onafhankelijke herenmode hebben gevormd. Dit boek geeft je een goed inzicht in de geschiedenis van mannenmode. Dan is er nog het boek voor de denim lovers onder ons, genaamd: Denim dudes. Dit boek is geschreven door denim expert Amy Leverton en covered denim liefhebbers over de hele wereld. Laat je inspireren en check onze books departement direct >>

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information