Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

Buddha To Buddha

Buddha to Buddha staat al jaren bekend om de solide, fraaie zilveren sieraden. Tijdloos, handgemaakt en echte klassiekers. Maar wist je dat Buddha to Buddha daarnaast ook een brede collectie met kleding heeft? Het merk is ondertussen gegroeid naar een volwaardig fashion merk. Ja heren, dit zijn de klassiekers die jij in je kast wil hebben!

Buddha to Buddha collectie

Dit seizoen bevat de Buddha to Buddha collectie printed t-shirts. Verwacht coole photo prints gecombineerd met sterke artworks. De collectie van Buddha to Buddha is ‘easy to wear’ en dit merk je onder andere door de relaxte fit en rough edges. Het kleurenpalet is basic, maar door de sprekende graphics wordt elk t-shirt een eye catcher.

Draag een Buddha to Buddha t-shirt in combinatie met een denim met cleane look of een coloured non-denim, zodat het t-shirt eruit knalt. De t-shirts van Buddha to Buddha worden geleverd in een speciale katoenen tas.

Vanaf nu is de Buddha to Buddha kleding online verkrijgbaar bij Score. Eenvoudig, veilig en snel in huis. Bekijk hier de gehele Buddha to Buddha collectie >>

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information