Bekijken als
Switch view
Switch view
Pagina
per pagina
Filter & Sorteer

136 producten

Bekijken als
Switch view
Switch view
Pagina
per pagina
Filter & Sorteer

136 producten

back

CAST IRON

Cast Iron omschrijft zichzelf als het gevoel van een klassieke auto. Een elegant design met veel karakter, een tijdloze uitstraling, stoer met aandacht voor detail en gemaakt door vakmanschap. ‘Rebels without a cause’, dat is Cast Iron.

NIEUWSTE CAST IRON COLLECTIE

De nieuwste collectie is vooral gebaseerd op samenvoegingen. Ze maken dit jaar weer veel gebruik van verschillende kleurcombinaties in hun producten. Maar natuurlijk blijven de effen kledingstukken ook aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan een toffe herfstkleur overhemd. De herfstkleuren zijn ontzettend tof te combineren met een gave jeans van Cast Iron. Ook heeft Cast Iron nieuwe overhemden op de markt gegooid met minimalistische prints die absoluut niet over de top zijn! Dat is toch wat iedereen wil?! Ook leren jassen en parka's zijn dit jaar bij Cast Iron weer van de partij! Neem snel een kijkje!

CAST IRON HEREN KLEDING

Cast Iron Premium Denim is opgericht in 2003. Het merk biedt moderne herenkleding voor jonge, ambitieuze mannen. De individuele man die zelfbewust is van zijn stijl kan zichzelf perfect terugvinden in de kleding van Cast Iron. De collectie staat bekend om het gebruik van klassieke items met een eigentijdse twist. Van handgemaakte vintage denims en ruwe knits (gebreide truien) tot leren jassen. Allemaal met aandacht voor detail en vervaardigd van luxe materialen. De vijf waarden die de look & feel van Cast Iron omschrijven zijn: mannelijk, wereldwijs, onderscheidend, bewust en ongepolijst. Met trots presenteren we Cast Iron dan ook voor de voorjaarscollectie bij Score!

CAST IRON JEANS

De jeans van Cast Iron hebben een hele fijne fit, waardoor er een hele eigentijdse collectie ontstaat, in combinatie met klassieke wassingen. Tijdloze denims, die door middel van subtiele fading een eigen karakter hebben gekregen. De jeans zijn voornamelijk uitgevoerd in slim fit, skinny fit en regualar fit, waarbij er een nauwgesloten silhouet ontstaat. De klassieke blue denim is vertegenwoordigd, maar Cast Iron brengt een divers kleurenbeeld.

CAST IRON JASSEN EN TRUIEN

Klassieke jassenstijlen vind je in de collectie van Cast Iron, met hoogwaardige materialen en details, zoals knoopsluiting en branding details, in combinatie met toned down kleuren maken van deze jackets tijdlozen icons.

Check alle Cast Iron jeans, truien, shirts, t-shirts en jassen nu op Score.nl of in geselecteerde Score stores via onze Store locator.

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand.
Menu Home Cart Winkels