• CHASIN EGO

  De nieuwe CHASIN’ #STRETCHYOUREGO campagne voor Fall / Winter ’17 is hier! Opnieuw slaat jeansmerk CHASIN’ de handen ineen met DJ en producer Julian Jordan. De EGO is het icoon van het merk. Een eigentijdse versie van de klassieke 5 pocket stretch jeans, uitgevoerd in een moderne stretch versie. Voor Fall / Winter staat er een range aan gloednieuwe EGO’s klaar van donker tot licht, verpakt in een slim fit denim design. Julian heeft zijn eigen signature jeans model, met de EGO Julian.

  #STRETCHYOUREGO

  EGO Davis EGO Phill EGO Storm
  EGO Bar EGO Raven EGO Julian
  CHECK ALL CHASIN JEANS
  CHASIN Julian Jordan

  Dit seizoen is de EGO collectie uitgebreid met een capsule collectie. Deze staat voor de lifestyle van Julian. Hij behoort tot de wereldtop en reist de hele wereld over, zonder concessies te doen in stijl en comfort. Zachte, rijke kwaliteiten worden gecombineerd met relaxte fits.

  CHASIN Jonah J CHASIN Jace J Jaxon J Stretchyourego

CHASIN’ EGO

CHASIN’ lanceerde in 2015 de EGO jeans. Een moderne interpretatie van de klassieke 5-pocket jeans. Een iconische spijkerbroek met ‘Lust for Life’ is het hart en ziel van de EGO jeans. Het merk streeft ernaar om een easy going attitude en een coole lifestyle in de wereld van mannen jeans te integreren. Ieder seizoen geeft CHASIN’s een update aan de EGO jeans met vernieuwende wassingen en fits.

CHASIN’ EGO jeans

Dit seizoen heeft CHASIN’s zichzelf overtroffen met de EGO: een grote verscheidenheid in wassingen, fits en met de handafgewerkte detaillering. Daarnaast heeft CHASIN’ een nieuwe EGO reeks gelanceerd in de fits slim en tapered, in de kwaliteiten Slim X-Treme Stretch, Tapered Comfort Stretch en Sweat Denim. Er zijn diverse wassingen verkrijgbaar, van indigo tot grijs en zwart en in verschillende tinten blauw. De sweat denims hebben het comfort van een sweatpants met de uitstraling van een jeans.

CHASIN EGO jeans heren modellen

CHASIN’ ego slim x-treme stretch
De EGO Slim X-Treme Stretch is een slim fit jeans, met een standaard taille en strakkere fit op de benen. Het denimdoek bestaat uit X-Treme Stretch, waardoor de jeans een extreem comfortabele fit heeft! De Slim X-Treme Stretch is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Zo vind je zeker jouw favoriete wassing! De denims zijn voorzien van de typische CHASIN’ branding.

CHASIN’ EGO tapered comfort stretch
De tapered Comfort Stretch fit is gemaakt van comfort stretch denim. Een mix van cotton en elastan geven de jeans een relaxte fit met een ruige denim look & feel. De EGO tapered styles hebben een normale fit op de bovenbenen in de taille en loopt vanaf de knie nauwsluitend toe. De Tapered Comfort Stretch is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Alle drie uiterst comfortabel. Comfort stretch it is!

CHASIN’ EGO jeans online kopen

De CHASIN’ EGO spijkerbroeken voor mannen bestel je bij Score online, veilig en gemakkelijk. Je kunt je EGO broek thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een Score winkel. Je hebt bovendien altijd 30 dagen bedenktijd. Wil jij de gehele collectie van CHASIN’ jeans checken? Ga dan naar onze CHASIN’s jeans pagina of ga naar geselecteerde Score stores. Check daarvoor onze Store locator. Laat jouw favoriete EGO denim zien op Instagram met #STRETCHYOUREGO!

 • klarna
 • visa
 • ideal
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information