Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

CHASIN’ JEANS

De basis van de Chasin’ jeans collectie bestaat uit een aantal bekende ‘Iconic’ jeans modellen. Succes nummers die hun bestaansrecht hebben bewezen. Ieder seizoen krijgen deze modellen de juiste update. Door middel van doek, wassing en de juiste details gaan deze modellen ieder seizoen met de tijd mee.

CHASIN’ JEANS MODELLEN

Voorbeelden van deze Iconic Chasin’ modellen zijn de Sigara, een tapered fit 5-pocket, en de Ego, ook een 5-pocket model die er in verschillende fits is, straight, skiny en stretch. De Crown Graves een wat meer uitgewerkt met een hele mooi wassing! Het model heeft damaging, repairs en fadings en is uitgevoerd in een tapered fit. De Jagger een 5-pocket model met chino steekzakken is er in een slim skiny uitvoering.

CHASIN’ EGO

Chasin’ lanceert de EGO stretch jeans! Het iconische EGO model uit de collectie krijgt een extra spotlight in de Chasin’ jeanscollectie en daarom natuurlijk ook bij ons. Deze EGO Stretch jeans is verkrijgbaar in diverse wassingen, van licht tot donker. Daarnaast zijn er twee fits: een tapered variant en een slim fit variant. Dit is de echte Chasin’ icon jeans.

Bekijk hier alle CHASIN’ Jeans >>

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information