• CHASIN'

Sorteer:

per page

1 Chasin' Schoenen

  1. Chasin' Parker Flip Flops

    9F00316007-E90 Schoenen
    € 19,95

CHASIN' Schoenen

These shoes are made for walking... Schoenen zijn key voor je look. Ga je voor een paar klassieke boots, of ben je meer een sneaker kind of guy? We hebben schoenen voor alle gelegenheden en in diverse stijlen. Denk aan boots, lage modellen, sneakers en seizoensgebonden modellen.

CHASIN’ schoenen collectie

Naast schoenen van onder andere G-Star RAW en Diesel, hebben we bij Score ook Chasin’ schoenen. Chasin’ heeft een uitgebreide collectie met diverse modellen: van sportief tot classy. CHASIN’ schoenen zijn veelal veterschoenen en zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal zodat ze geschikt zijn voor alle omstandigheden. Hierdoor zijn ze weersbestendig en duurzaam. Daarnaast hebben we natuurlijk een uitgebreide collectie om je complete look te stijlen, van jeans en t-shirts tot aan jassen, truien en accessoires.

Bestel nu de nieuwste CHASIN’ schoenen eenvoudig en veilig online. Twijfel je over de maat? Geen probleem. Bij Score kun je schoenen ruilen (mits niet gebruikt). Heb je naast de CHASIN’ schoenen collectie ook al de nieuwste Chasin’ jeans, t-shirts, jassen en Chasin’ riemen gezien? Kom langs in één van onze 80 Score winkels, we adviseren je graag over de laatste trends en nieuwtjes.

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information