Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

CHINO`S

Chino`s broeken voor heren zijn zo veelzijdig dat bijna elke man er wel een paar in zijn kast heeft liggen. De Chino is halverwege de 19e eeuw uitgevonden voor het Britse leger. De duurzame en lichte stof in aardekleuren blijkt meteen favoriet onder de militairen. Later werden Chino`s door studenten gedragen op Amerikaanse universiteiten waarop jeans verboden waren. Zo kwam de Chino het straatbeeld in.

CHINO`S Bij Score

Chino broeken kun je altijd dragen. Want ze zijn er in steeds weer andere modellen en kunnen op allerlei manieren gecombineerd worden. Een losjes vallende regular fit van Chasin´. Terwijl je in chique slim fit Chino van Casual Friday 501448 en een colbert ook tijdens een vergadering een goede indruk achter laat. Chino`s zijn gemaakt van katoen, de een wat steviger en stugger dan de ander. Vaak zijn de broeken voorzien van steekzakken en paspelzakken aan de achterkant. De standaard Chino kleur is khaki, maar inmiddels zijn er heel veel tinten: van lichtbeige tot hardzwart en alles daar tussenin.

Neem een kijkje in de score collectie >>>

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information