• Cuckoo Nest

Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

Cuckoo’s Nest

Cuckoo’s nest is een merk dat inspiratie haalt uit streetwear, hippies en vintage invloeden. Het merk geeft een nieuwe flair aan t-shirts door het gebruik van de kleurrijke en creatieve artworks en designs. Creativiteit ten top!

Cuckoo’s Nest t-shirts

Een ‘simpel’ basic t-shirt zul je bij Cuckoo’s nest niet snel in de collectie vinden. Deze kleurrijke eye catchers hebben sublimation prints die over het gehele t-shirt te zien zijn. Een eigen twist geeft het merk aan de collectie door een grote dosis creativiteit door te voeren in de complete collectie. Diverse prints die je blijven verbazen en waar naar je blijft kijken! Door het rijke kleurenpallet geeft deze collectie direct kleur aan jouw garderobe.

Cuckoo’s Nest parka’s

Nieuw dit najaar zijn de Cuckoo’s Nest jackets. Parka’s welteverstaan. In drie verschillende kleuren te verkrijgen en alle uitgevoerd met een (afneembare) bontkraag. Het razend populaire Britse merk is goed te combineren met een jeans en goede sneakers. De streetlook is eenvoudig te creëren door dit merk. Naast de grote merken als G-Star RAW, Chasin’, Diesel, Replay en PME Legend is Cuckoo’s Nest zeker een goede toevoeging aan de collectie.

Cuckoo’s Nest is beschikbaar op Score.nl en in geselecteerde Score winkels. Bekijk hier de complete collectie. Vanaf nu verkrijgbaar! >

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information