• Gratis verzending

Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

Deus

Deus ex Machina is opgericht in 2006 in Australië en staat bekend om de stoere uitstraling. Het merk is een cultuur op zich. De mensen achter het merk hebben passie voor custom bikes. Met deze invloed hebben ze inmiddels al een aantal seizoenen een sterke collectie. Score heeft uit deze collectie de beste Deus Caps geselecteerd. Petten met die karakteristieke Deus attitude.

DEUS Caps

Alle Deus caps hebben een eigen karakter, maar toch straalt de collectie eenheid uit. De voorkant van de caps bevat een toffe print of artwork en de achterkant is vaak gemaakt van mesh (de zogenaamde trucker cap). Dit zorgt voor een unieke uitstraling. De caps hebben een snapback sluiting, hierdoor weet je zeker dat de Deus pet altijd goed past! Het kleurgebruik is erg breed waardoor de cap gegarandeerd bij jouw garderobe past. Pak een toffe tee, een destroyed jeans en combineer met een Deus cap!

Sinds 2011 is Deus verkrijgbaar in Nederland en vanaf nu natuurlijk ook bij Score. Want jouw complete look maak je af met de juiste accessoires. Naast de tofste sneakers, armbanden, bags hoort daar ook de juiste cap bij.

Online Deus collectie

Bestel nu jouw Deus Cap eenvoudig en veilig online. Wist je dat je jouw item altijd gratis kunt retourneren in één van onze winkels? Geen twijfel en bestel daarom simpel online. Je kunt nu ook jouw online bestelling laten bezorgen in één van de Score winkels. Je betaalt dan geen verzendkosten.

Bekijk op deze pagina de complete Deus collectie!

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information