• Diesel

Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

Diesel Accessoires

De Diesel accessoires collectie is uitgebreid en bestaat uit diverse items. Zo vind je het hele jaar door Diesel boxershorts bij Score. Deze populaire items zijn voorzien van de bekende elastische Diesel logo band en de ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Ga jij voor basic zwart, wit of grijs of ga jij liever voor basistonen als rood of blauw? Of juist printed voor wat meer diversiteit? We’ve got it!

Naast boxers hebben we ook Diesel armbanden en Diesel tassen. Dit zijn seizoensgebonden items, dus be quick before it’s gone! Natuurlijk ontbreken Diesel riemen niet, we zijn tenslotte de jeansstore voor mannen. Check ook de nieuwste Diesel jeans.

Gaat de temperatuur omlaag, dan hebben we ook Diesel mutsen, sjaals en handschoenen voor je! Combineer ze met de juiste tas en stijl je look.

Bestel jouw Diesel accessoires eenvoudig en veilig online en laat ze thuis bezorgen. Ook kun je er voor kiezen om jouw bestelling op te halen in één van de Score winkels. Geef dit aan in je afrekenproces en je betaalt dan geen verzendkosten. Ook kun je langs komen in één van onze winkels om de accessoires in real life te bekijken. We zien je zo?

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information