Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

Diesel Broeken

Dat Diesel Jeans kan maken is een algemeen feit. Dit Italiaanse merk weet als geen ander waar een goede jeans aan moet voldoen; fit, wassing, details, materiaal, overal besteedt Diesel evenveel aandacht aan. Deze kennis voeren zij door in de Diesel broeken collectie.

Diesel Jogg Jeans

Een bekend fenomeen in de grote wereld die fashion heet, is de Diesel Jogg Jeans. Deze broek heeft de look van een jeans en het comfort van een joggingbroek. De Jogg Jeans is gemaakt van een stof dat eruit ziet als een denim, maar het zit zo fijn als een joggingbroek. Ideaal toch? Diesel is hier zeker een voorloper in.

Diesel broeken collectie

De Diesel broeken collectie is zeer divers en goed te combineren met andere Diesel items. Draag bijvoorbeeld een Diesel T-shirt op je broek om je Diesel look helemaal af te maken. Diesel broeken hebben verschillende fits en kleuren, waardoor er voldoende variatie in de collectie zit.

Iets wat zeker in alle Diesel broeken terug komt is de kwaliteit en de details die we van Diesel gewend zijn zoals de 00SFV6 Chi Shaped. Alle broeken zijn prachtig afgewerkt met Diesel knopen en het bekende Diesel bij de voorpockets.

Bekijk hier alle Diesel broeken >>

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information