• Diesel jassen

  Diesel jassen

  Diesel past hun fashion kennis niet alleen toe op jeans, maar voert deze kennis ook door in hun jassen collectie. De iconische afwerking van Diesel jassen zijn ongekend goed en dit uit zich in een range van top jassen die klasse uitstralen.

Sorteer:

per page

3 Diesel Jassen

 1. Diesel J-Dirt

  7111850034-E90 Jassen
  € 229,95
 2. Diesel J-Edgea

  7111850031-E60 Jassen
  € 179,95
 3. Diesel W Neverzip

  7111850030-E90 Jassen
  € 229,95

Diesel jassen

Bij Score vind je een uitgebreide herenjassen collectie geschikt voor elke seizoen. Zowel in de zomer als in de winter is de jassencollectie goed gevuld. Diesel heren jassen vind je het hele jaar door in ons assortiment. Diesel past hun fashion kennis niet alleen toe op de jeans, maar voert deze kennis ook door in hun jassen collectie. Door de rijke details is elke Diesel jas een prachtig exemplaar. En wij zijn fan!

Diesel zomerjassen

Natuurlijk ken je het weer in Nederland. De zomers zijn niet te warm en daarom kun je in de zomer (en het voor- en najaar) een dun jack aan. Diesel speelt hier op in door sportieve zomerjassen en dunne jacks te introduceren in de zomercollectie. Diesel jassen zijn gemaakt van bijzondere kwalitatieve stoffen en hebben veel echte Diesel details waardoor je er in de zomer helemaal volgens de Diesel richtlijnen bij kan lopen.

Diesel winterjassen

Een jas beschermt je tegen kou, regen of in de winter zelfs tegen sneeuw. Je moet er toch niet aan denken om in de winter zonder jas naar buiten te gaan. En als je dan al de stap hebt genomen om de kou te trotseren, dan wil je dat natuurlijk wel zo stijlvol mogelijk doen. Diesel begrijpt dat en dat zie je terug in de Diesel winterjassen collectie zoals de 0Cakb W-Asamino. Boordevol met prachtige, warme juweeltjes die je het liefst ook binnen aan wilt trekken. Zo mooi!

De Diesel jassen zijn zowel online als in de winkel verkrijgbaar bij Score. Bekijk hier de Diesel jassencollectie >>>

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information