We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

DRYKORN Heren Kleding

Score komt dit seizoen met een nieuw merk, DRYKORN. Opgericht in 1996, ontwikkelde DRYKORN zich razendsnel tot een internationaal modelabel. De populariteit van DRYKORN kwam voornamelijk vanwege de geselecteerde kledingstukken, hoogwaardige productie en modieuze statements die vaak naar buiten worden gebracht.

 

DRYKORN Collectie bij Score

De kenmerken van dit merk zijn bereikbaarheid, vooruitstrevendheid en het grootstedelijke gevoel. DRYKORN trekt zelfverzekerde en onafhankelijke individualisten aan. Een zeker gevoel voor stijl is dan ook een uitgangspunt. De collectie van DRYKORN volgt altijd de laatste modetrends, maar voorkomt het verlies van persoonlijkheid en individualiteit.

 

Koop DRYKORN Heren Kleding Online bij Score

Bekijk de DRYKORN-collectie op Score en bestel direct. Heb je jouw favoriete kledingstuk gevonden? Bij Score bestel je eenvoudig, veilig en gemakkelijk online. Je kunt je DRYKORN-kleding thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een Score winkel ophalen. Je hebt bovendien altijd 30 dagen bedenktijd. Wil je de collectie van Score eerst uitproberen? Gebruik dan onze Store locator om een Score store bij jou in de buurt te vinden.

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand.
Menu Home Cart Winkels