• Dstrezzed

Sorteer:

per page

1 Dstrezzed

  1. Dstrezzed V-Neck Flower

    5299804002-C81 T-Shirts

    Regular Price: € 39,95

    SALE € 9,95

Dstrezzed

Dstrezzed is een merk met roots in de Engelse arbeidersklasse van de jaren ‘50. Aleksander R. Dentski is de oprichter van het merk, dat in het leven is geroepen om het leven van de werkers te verzachten. Zijn plan was een onderneming op te richten die comfortabele kleding produceert die mensen konden dragen naar het werk. De stoffen moesten uniek zijn en superieur in comfort en functionaliteit. De visie was: ‘DSTREZZ and still look fresh’. Dit heeft geresulteerd in iconische vintage kleding, gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit stoffen. De Score collectie bevat jassen, broeken, truien, shirts en t-shirts, allemaal met een eigen look en feel.

Dstrezzed jassen

In de Fall / Winter collectie 2015 brengt Dstrezzed een aantal hele sterke jassen. Denk aan de Long Parka , maar ook de Puffer en de Twill Orient behoren tot de collectie. Alle items hebben die typische workwear touch, maar met een eigentijdse twist. Op deze manier creëer je een ontzettend rijke look, die perfect de combineren is met een destroyed jeans uit onze jeanscollectie, maar ook met de nodige winter- accessoires.

Dstrezzed shirts, truien en t-shirts

Het sterke aan een merk als Dstrezzed, is dat er een totale collectie staat. Zo zijn er buttoned shirts of blouses, maar ook truien en knits met klassieke breipatronen. De t-shirts van Dstrezzed zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en hebben karakteristieke prints en details. Met kleuren als donkerblauw en indigo, evenals groen passen de items perfect in het straatbeeld van dit najaar. Combineer de Dstrezzed tops met een goede jeans en je hebt een perfecte herfstlook!

Informatie over collectie van het merk

Check de Dstrezzed jassen, truien, shirts, t-shirts en broeken op Score.nl of in geselecteerde Score stores via onze Store locator.

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information