We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

Eastpak Heren Tassen & Koffers

Nieuw bij Score: Eastpak. Hét tassenmerk dat gespecialiseerd is in het maken van innovatieve tassen- en koffers. Dankzij hun duurzame ontwerpen en waarden als merk zijn ze gemaakt om weerstand te bieden. Eastpak is altijd op zoek naar creatieve uitdagingen om hun tijdloze ontwerpen te veranderen, terwijl ze toch authentiek en consistent blijven met waar ze voor staan. Eastpak is een kwaliteit koffer merk waarmee je zorgeloos op verre wereldreizen kunt gaan. De koffers kunnen tegen een stootje en bieden weerstand voor het veilig houden van je spullen en kleding.

Eastpak is vroeger begonnen met het produceren van rugtassen voor het Amerikaans leger. Steeds vaker werden de rugtassen gebruikt door studenten militaire voor hun schoolboeken. Hierdoor zijn ze begonnen met het maken van rugzakken voor de consument.

Eastpak Tassen Online Kopen bij Score

Score heeft een divers assortiment met de beste items van het merk voor jou geselecteerd. De tassen en koffers van Eastpak bestel je bij Score online, veilig en gemakkelijk. Je kunt je favoriete items van dit merk thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een Score winkel ophalen. Je hebt bovendien altijd 30 dagen bedenktijd. Om een Score winkel bij jou in de buurt te vinden kun je gebruik maken van de Store locator.

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand.
Menu Home Cart Winkels