We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

Flight Of The Beast

Het merk Flight of the Beast is exclusief bij Score verkrijgbaar en dus het is nergens anders verkrijgbaar. De artwork die je op elke F.O.T.B. item ziet is geïnspireerd op Salvador Dali, dit maakt het merk ook zo uniek. Hou jij van T-shirts of sweaters met interessante prints en afbeeldingen? Dan is Flight of the Beast het merk voor jou!

Flight Of The Beast collectie

Elk seizoen brengt het merk weer een nieuwe drop aan sweaters en T-shirts. Al deze items hebben een geheel eigen gezicht en uitstraling. Door de opvallende artworks is de collectie van Flight of the Beast een uitgesproken merk. De sweats zijn voorzien van een artistieke logo uiting. De rijke en warme stof maakt het een sweater die uiterst comfortabel en stijlvol is. Elk nieuwe drop aan T-shirts hebben toffe prints met logo’s die al je looks een instant upgrade geven. Musthaves!

De collectie van Flight of The Beast is geïnspireerd op The Battle of Los Angeles en door de Beastie Boys en rapper Zack De la Rocha (Frontman van Rage Against the Machine) georganiseerde Ryme & Reason Tour. Ook heeft het merk een nieuwe stof ontwikkeld voor de nieuwe collectie. Deze stof is van 100% premium katoen, 165 gram licht en heeft een, speciaal voor FOTB ontwikkelde zachte “silk” (zijde) finish. Dit unieke stof vind je terug in de gelimiteerde serie T-shirts. De tees hebben allemaal hun eigen unieke boodschap en kijk op onze wereld. Voor welke items ga jij?

Flight of the Beast kleding online kopen

Wil jij graag F.O.T.B. kleding voor heren online bestellen? Bij Score shop je altijd de nieuwste en beste heren collectie van dit merk. Daarnaast bestel je de items uit de Flight of The Beast collectie bij Score veilig, online en gemakkelijk. Je kunt jouw favoriete items van dit merk thuis laten bezorgen maar ook gratis via Click & Collect in een Score winkel. Je hebt bovendien altijd 30 dagen bedenktijd. De kleding van dit merk liever rustig in een Score winkel bekijken? Check daarvoor onze Store locator.

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand.
Menu Home Cart Winkels