We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

G-Star jeans voor heren

G-Star RAW is een modern Nederlands denim merk dat vooral stoere en mannelijke jeans maakt. Door innovatie en kwaliteit denimstoffen produceert het merk elk jaar een ijzersterke jeanscollectie, met dit seizoen de next-gen denims: de D-Staq en de 3301.

Wij zijn G-Star RAW jeans fans van het eerste uur. Elk seizoen verbreedt dit Nederlandse merk de grenzen met alles wat er mogelijk is met denim. De filosofie van G-Star RAW is ‘Just the product’, wat aangeeft dat ze zich volledig focussen op hun collectie. Dit leidt tot innovatieve en kwalitatieve G-Star jeans. Door innovatief design en kwalitatieve denimstoffen produceert G-Star RAW elk jaar een sterke jeanscollectie die elke man een unieke look geeft. Hiermee hebben ze internationale faam verworven in de jeanswereld en ook daar buiten.

G-Star heren jeans collectie bij Score

Ieder seizoen brengt G-Star heren jeans met vernieuwende wassingen en fits. Doordat G-Star authentieke details toevoegt, wordt ieder G-Star spijkerbroek stoer, rijk en herkenbaar. Heren jeans van G-Star RAW creëren de 'luxe denim voor op straat', waarbij hoogstaand vakmanschap wordt toegepast op streetwear.

Uiteraard bevat de G-Star heren collectie ook een aantal classics. Wat te denken van de 3301 jeans, Arc, Attacc en de Elwood. Score heeft uiteraard deze modellen in haar collectie, in diverse wassingen. Nieuw dit seizoen is de D-Staq model van het merk. Dit model combineert het beste van een traditionele 5 pocket jeans met chinodetails. Volgens het merk is de D-Staq een moderne interpretatie van denim werkkleding. Wat ons betreft is dit een broek voor de echte denimliefhebber.

Naast een sterke G-Star jeans heren collectie, werkt G-Star samen voor indrukwekkende collabs. O.a. Afrojack, Marc Newson en Pharrell Williams (inmiddels mede eigenaar van het merk en Head of Imagination). Onlangs werd een samenwerking aangekondigd met niemand minder dan Max Verstappen. Door samen hun krachten te bundelen weten ze een iconische collectie neer te zetten. Bovendien bevat de G-Star Max Verstappen collectie een aantal spijkerbroeken. Kenmerkend aan deze G-Star jeans zijn de verlaagde zakken aan de voor- en achterkant en de M RAW X-button patch. Niet de minste samenwerkingen, dachten wij zo! Exclusieve lijnen worden gecreëerd door deze creatieve mannen, maar de herkenbare G-Star look blijft.

G-Star heren broeken

Naast het vakmanschap voor jeans, weet G-Star ook een sterke broeken collectie neer te zetten. Ook hier weet het merk door innovatieve materialen, modellen en afwerkingen een aantal iconen neer te zetten. Daardoor worden ook de G-Star heren broeken (workers en chino’s) steeds populairder. Niet voor niets heeft G-Star RAW een aantal stoere cargo’s in hun heren broeken collectie. De basis van elk G-Star broek wordt gevormd door signature details en een sterk grafisch handschrift. De G-Star broeken zijn goed te combineren met een denim shirt of een basic T-shirt.

G-Star spijkerbroeken online kopen

Je favoriete spijkerbroek gevonden in de G-Star RAW collectie? Deze bestel je bij Score online, veilig en gemakkelijk. Je kunt je G-Star broek thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een Score winkel. Je hebt bovendien altijd 30 dagen bedenktijd. Wil jij alle gave jeans van Score checken? Ga dan naar onze jeans collectie pagina of ga naar geselecteerde Score stores. Check daarvoor onze Store locator.

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand.
Menu Home Cart Winkels