Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

Marc Newson X G-Star RAW

Marc Newson is een Australische industrieel designer die al jarenlang samenwerkt met G-Star RAW. Een gouden combi! In het verleden kwamen er diverse meubels van zijn hand, maar tegenwoordig ontwerpt hij ook kleding voor het Nederlandse jeansmerk. En dit levert altijd unieke stukken op, vol met rijke details, opvallende fits en materiaal combinaties.

G-Star RAW en Marc Newson werken dit jaar 10 jaar samen en dat mag (moet?) gevierd worden. Met diverse items weten ze samen weer een unieke collectie neer te zetten waar ons hart toch echt wel sneller van gaat kloppen.

Marc Newson collectie

De Reversible Tour Jacket, een bomber jacket, gevuld met patches die allemaal een link hebben met de 10-jarige samenwerking. De anatomische manchetten, diagonale naden en kraag met ronde vormen zijn uitgegroeid tot klassieke ontwerpkenmerken van de Australiër. Een stijl die je ook in zijn meubel designs voor het denim merk terugziet. Deze bomber is bovendien reversible, dus je kunt ´m ook inside out dragen voor een meer toned down look.

Ook vind je bij Score de Dalm Sweat. Deze sweater is stugger en heeft een bijzondere print. De Marc Newson G-Star jeans is alleen online verkrijgbaar en is een selvedge jeans. Een sobere, minimale interpretatie van de traditionele 5-pocket denim met vierkante voor- en achterzakken met rivets. Gemaakt van een hoogwaardige 14 OZ selvedge RAW denim, geproduceerd in Japan.

Check op deze pagina de complete Marc Newson X G-Star RAW collectie.

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information