Bekijken als
Switch view
Switch view
Pagina
per pagina
Filter

42 producten

 1. G-Star RAW D-Staq Elto
  Jeans
  129,95
 2. G-Star RAW DAPLIN R
  meerdere kleuren
  T-Shirts
  29,95
 3. G-Star RAW 3301.S Nippon
  Shorts
  119,95
 4. G-Star RAW DRILLON R T S/S
  meerdere kleuren
  T-Shirts
  35,00
 5. G-Star RAW NANCOR BOXER
  meerdere kleuren
  Jassen
  149,95
 6. G-Star RAW CHIAN
  T-Shirts
  49,95
 7. G-Star RAW TYPE C SHIRT
  Shirts korte mouw
  89,95
 8. G-Star RAW 8754124 Base R 2-Pack
  meerdere kleuren
  T-Shirts
  35,00
 9. G-Star RAW 8756124 Base V 2 Pack
  meerdere kleuren
  T-Shirts
  35,00
 10. G-Star RAW 8756124 Base V 2 Pack
  meerdere kleuren
  T-Shirts
  35,00
 11. G-Star RAW 8754124 Base R 2-Pack
  meerdere kleuren
  T-Shirts
  35,00
 12. G-Star RAW REVEND REBEL
  Jassen
  199,95
Bekijken als
Switch view
Switch view
Pagina
per pagina
Filter

42 producten

back

G-Star RAW

G-star RAW staat voor denim development, met unieke 3D benadering. Dit seizoen is de 3301 jeans en de D-Staq de nieuwste jeans: een hybrid denim met chino elementen. 

Nieuwste G-Star collectie najaar 2018

De denim innovators van G-Star droppen dit najaar nieuwe wassingen van de unieke D-Staq en de 3301 jeans. Met signature designelementen als de grote, dubbele backpockets. 

G-STAR RAW heren kleding online

G-Star RAW is een modern Nederlands denim merk dat vooral stoere en mannelijke jeans maakt. G-Star RAW is opgericht in 1989 en sinds de start van het merk vind je dan ook een uitgebreide online G-Star Collectie bij Score.  ‘Just the product’ is de filosofie van G-Star RAW. Met deze filosofie heeft G-Star RAW de kwaliteit van RAW denim op de kaart gezet dat een grote invloed heeft gehad in de jeanswereld. Voor de laatste jaren is G-Star RAW dan ook uitgegroeid tot een van de meest bekende en populaire jeansmerken van de wereld. Ieder seizoen selecteren we met trots de beste G-Star RAW items voor jullie.

G-STAR RAW JEANS

G-Star jeans heeft ieder seizoen een collectie jeans met vernieuwende wassingen. Doordat G-Star authentieke details toevoegt, wordt ieder G-Star product stoer, rijk en herkenbaar. G-Star RAW jeans creëren de 'luxe denim voor op straat', waarbij hoogstaand vakmanschap wordt toegepast op streetwear. Onder de mannelijke jeansfans zijn een aantal modellen al jaren zeer populair. Voorbeelden van deze G-Star jeans modellen zijn de Elwood, 3301 jeans, Arc en de Attac. Voor een stoere look zit je goed met de G-Star RAW collectie bij Score.  Steeds populairder worden ook de G-Star broeken (workers en chino’s). De G-Star broeken zijn goed te combineren met een denim shirt of een basic T-shirt.

G-STAR RAW T-SHIRTS EN SWEATERS

Naast de G-Star RAW jeans collectie selecteren we ieder seizoen een toffe collectie G-Star jassensweatersT-shirts, en shirts  Stoere kleuren en toffe artworks definiëren de collectie van G-Star RAW. De opvallende prints en stevige stoffen in de G-Star RAW collectie zorgen voor een zeer mannelijke uitstraling. De collecties weerspiegelen vakmanschap en presenteren een stijl die street en luxe combineert.

Score selecteert ieder seizoen een aantal T-shirts met sterke grafische prints, maar ook basic t-shirts zitten er altijd bij! De kleuren worden altijd geselecteerd aan de hand van de seizoenskleuren van het moment. Voor een stoere zomerlook, voorjaarslook of najaarslook zit je daarom goed met de G-Star RAW collectie bij Score.