Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

Hamaki-ho

Wist je dat Hamaki-ho van origine een Italiaans merk is? Dit is niet af te leiden uit de naam, maar zeker wel uit de collectie. Opgericht in Napels en het merk heeft dé Italiaanse kennis van fashion en collecties. Hamaki-ho past perfect naast de andere merken van Score, zoals G-Star RAW, Chasin’, Diesel, Replay en PME Legend.

In 2010 zag Hamaki-Ho het levenslicht en is een echt familiebedrijf. Gerund door drie broers die ervoor zorgen dat de Italiaanse waarden diep geworteld zijn binnen de collectie. Kwaliteit en trends staan hoog in het vaandel. De populariteit van dit merk is snel gegroeid en ook buiten de Italiaanse grenzen weet het merk nog steeds de harten van menig fashion liefhebber te veroveren.

Hamaki-ho collectie

De collectie is uiteenlopend en het merk labelt het zelf als ‘urban chic’. Bij Score vind je online een uitgebreide Hamaki-ho collectie met onder andere jeans, t-shirts en shirts. Verwassen, destroyed jeans passen perfect in het huidige straatbeeld en de tops uit de collectie zijn goed met deze Hamaki-ho jeans te combineren. De collectie wordt, waar mogelijk, nog steeds lokaal ontwikkeld in Italië.

Bestel Hamaki-ho online in onze Score webshop, dit kan eenvoudig en snel >>

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information