Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter & Sorteer

24 Product

Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter & Sorteer

24 Product

back

ASSORTIMENT HANDSCHOENEN VOOR HEREN

Ideaal voor een wat koudere dag, maar handschoenen zijn ook zonder meer goede eyecatchers die je outfit net dat beetje extra kunnen geven. Zelfs in Nederland kunnen we strenge winters hebben, dus handschoenen zijn dan net zo noodzakelijk als een fijne winterjas. Uiteraard willen we dat onze handschoenen onze heren winterjassen complimenteren.

CHASIN’ HEREN HANDSCHOENEN

In ons Score assortiment vind je handschoenen in allerlei kleuren en styles. De CHASIN' Hunt is een populaire handschoen in ons assortiment. Het is gemaakt van 90% polyester en 10% spandex met een softshell kwaliteit. Dankzij de fleece binnenvoering en het anti-slip materiaal aan de binnenkant van de Hunt zijn ze lekker zacht en warm. Ook de CHASIN' Element is een populaire handschoen. Voor dit najaar is de CHASIN' Element in drie verschillende varianten verkrijgbaar. Als laatst vind je in ons assortiment een paar leren handschoenen, zoals de CHASIN' Axis en de CHASIN' Vendome. Op elke handschoen zie je subtiele Chasin’ branding terug.

ONLINE HANDSCHOENEN KOPEN BIJ SCORE

Ben je op zoek naar een paar heren handschoenen? Dan slaag je bij Score sowieso! Dit seizoen zien we een prachtige CHASIN' collectie. Kwaliteit leren handschoenen zijn ook verkrijgbaar bij Score.

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand.
Menu Home Cart Winkels