Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

HUMÖR

Humör is een jong label uit Denemarken. In korte tijd is dit merk uitgegroeid tot een populair streetfashion merk. Humör weet een nieuwe collectie neer te zetten met veel kleur en een lekkere nonchalance. Het jonge merk is een perfecte aanvulling op het merkenpakket van Score. Naast G-Star RAW, Chasin', Diesel en SOMS, weet Humör kleur te brengen in onze webshop!

Humör collectie

Het Deense merk haalt de inspiratie uit de underground muziek scene. De collectie is scherp en vooruitstrevend en het jonge merk zorgt voor een nieuwe en frisse wind! Humör weet de juiste patronen en kleuren te gebruiken waardoor er een collectie ontstaat waarmee jij een complete look kunt maken. De stijlvolle Humör jackets, hoodies, T-shirts worden met trots de highlights van de collectie genoemd.

Humör is een creatief merk met een internationale stijl. Ze weten goed in te spelen op trends en hebben dan ook een snelle wissel van stijlen. De collectie is vooruitstrevend. De bottoms uit de collectie staan bekend om hun losse, drop-kruis. In de shirts zijn excentrieke afwerkdetails verwerkt. De creatieve geest achter dit merk is in de hele collectie goed zichtbaar!
De Humör collectie is online verkrijgbaar op score.nl.

Bekijk hier de gehele Humör collectie >>

 

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information