Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter & Sorteer

8 producten

 1. Lacoste Lacoste polo
  T-Shirts
  + kleuren
  Speciale prijs 49,95 Normale prijs 95,00
 2. Speciale prijs 59,95 Normale prijs 109,95
 3. Lacoste Jersey tee
  T-Shirts
  + kleuren
  Speciale prijs 45,00 Normale prijs 55,00
 4. Lacoste Jersey tee
  T-Shirts
  + kleuren
  Speciale prijs 45,00 Normale prijs 55,00
 5. Speciale prijs 55,00 Normale prijs 75,00
 6. Lacoste Lacoste polo
  T-Shirts
  + kleuren
  Speciale prijs 49,95 Normale prijs 95,00
 7. Speciale prijs 45,00 Normale prijs 55,00
 8. Speciale prijs 49,95 Normale prijs 65,00
Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter & Sorteer

8 producten

back

LACOSTE KLEDING

Lacoste is wereldwijd een toonaangevend merk in de fashion. Lacoste staat vooral bekend om hun grote aanbod in polo’s. De polo’s en sweaters zijn gemaakt met aandacht voor detail! De producten van Lacoste zijn van topkwaliteit, met mooie details. Elk seizoen selecteren wij de beste items van de herenkleding lijn van Lacoste voor jou.

NIEUWSTE LACOSTE COLLECTIE

Lacoste staat vooral bekend om hun polo’s met op de linker borst een logo van een groene krokodil. Daarom komt dit uiteraard ook weer terug in de voorjaarscollectie. Ze maken dit jaar weer veel gebruik van verschillende kleurcombinaties in hun producten. Dit is fijn zodat er genoeg afwisseling blijft tussen de verschillende soorten producten.

LACOSTE HEREN KLEDING

Het merk Lacoste is ontworpen door de beroemde Franse tennisser: René Lacoste. Het merk bestaat al sinds 1933. Lacoste begon als merk specifiek voor de tennis, gold en zeil doelgroep, maar dit groeide al snel uit naar een bekend top merk. En het merk groeit nog steeds en word met het jaar populairder. Het bedrijf kun je herkennen aan de groene krokodil (het logo). Dit omdat de bijnaam van René, le Crocodile was. Dit merk staat vooral bekend om hun grote aanbod in polo’s. Maar in de loop van de tijd is dat lang niet meer het enige wat ze verkopen. Nu focussen ze zich ook op accessoires zoals, horloges en parfum etc. Daarom kunnen we Lacoste tot een van de grote merken in Nederland benoemen.

DE LACOSTE MANNEN COLLECTIE BIJ SCORE

Lacoste gebruikt veelvuldig het bekende krokodillen logo in de collectie. Dit maakt de items van Lacoste dan ook goed herkenbaar. Wij hebben van de gehele collectie de beste, meest spraakmakende producten uit gekozen zodat jij jouw voorjaar goed door kan komen met een casual look. Uiteraard zit de bekende polo in het assortiment. Maar ook voor de, nog wat koudere dagen, hebben we een aantal sweaters toegevoegd aan de collectie. De kleding is gemaakt van vezels die op twee verschillende spanningsniveaus aan elkaar zijn gebreid. Dit leidt tot een honingraatpatroon stof

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand.
Menu Home Cart Winkels