• leather jackets

Sorteer:

per page

3 Leather (PU) Jackets

 1. Chasin' Frisco

  7411261002-E90 Jassen
  € 299,95
 2. Diesel L-Mackson

  7111850037-E90 Jassen
  € 699,95
 3. Chasin' Drifter Washed

  7411270001-E90 Jassen
  € 299,95

Leather (PU) Jackets

Leren jassen

Bij Score vind je een collectie leren jassen met voor iedere man wat wils. Van een uitwerkte biker jacket tot een meer cleane ‘altijd goed’ variant. Helemaal van nu zijn korte jacks, gebaseerd op een bomber jack of een biker jacket. Korte jacks passen uitstekend bij een goede jeans, met daaronder een t-shirt of een sweater. Kies voor de combinatie leer en destroyed jeans voor een uitgesproken jeanslook of ga voor een donkerblauwe cleane jeans, mooi overhemd en een leren jack. Klassiek en tijdloos.

Leren jassen bij Score

We hebben in de collectie een aantal leren jassen voor je ingekocht. Chasin’ is ieder seizoen erg sterk in leren jacks, met diverse modellen als de Gunner en de Rider. Dit zijn typische biker jacks, gebaseerd op de motorcultuur. Mooie details als stitching, padding en zippers maken van deze jacks echte headturners.

Ook G-Star RAW, Diesel en Replay komt dit seizoen met een update van hun jassenpakket. Leer speelt ook hier een belangrijke rol. Diesel spant de kroon, met leren jassen waarin design, pasvorm en oog voor detail op hoog niveau staan. Eveneens Italiaans en ook heel tof: de Replay leren jassen of jacks. Daarnaast komt ook denimmerk G-Star RAW met leren modellen op een niveau dat we gewend zijn van ze: mooie details, branding en pasvorm.

Check alle leren jassen nu op Score.nl, of bij een Score store bij jou in de buurt.

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information