We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

Levi's jassen

Iedereen kent Levi's! Levi's hebben naast hun toffe jeans en t-shirts ook heel gave jassen! Het zijn stoere jassen en ze zijn perfect te combineren! Wat wil een man nog meer?

Levi's heren jassen online

Een nieuwe toffe jas nodig van Levi's? Bij Score vindt je het gehele jaar een toffe online collectie van Levi's jassen, zorgvuldig geselecteerd voor jou! Levi's is al heel lang een erg bekend merk in de fashion wereld. Ze weten precies wat ze over moeten brengen met hun jassen collectie. Zoals Levi's zelf zegt: ze zijn de puurste draagbare vorm van uthentieke zelfexpressie. De Levi's Type 3 Sherpa is hier een perfect voorbeeld van. De jas is stoer, ruig, en ideaal om te dragen als het iets kouder wordt. De Type 3 Sherpa is een spijkerjack, met toffe wassingen en gemaakt van de beste kwaliteit! Ze hebben toffe details en zijn perfect met een toffe broek te combineren. De Levi's Type 3 Sherpa is in drie verschillende denim kleuren te verkrijgen.

Levi's jassen online kopen

Heb je jouw favoriete jas gevonden? De heren jassen van Levi's bestel je bij Score online, veilig en gemakkelijk. Je kunt je Levi's jacket thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een Score winkel. Bestel je jouw Levi's heren jas met een webshop account? Dan betaal je geen verzendkosten. Je hebt bovendien altijd 30 dagen bedenktijd. Wil jij alle gave jassen van Score checken? Ga dan naar onze merken jassen pagina of ga naar geselecteerde Score stores. Check daarvoor onze Store locator.

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand.
Menu Home Cart Winkels