We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

LEVI'S HEREN KLEDING

Levi’s, de moeder van alle jeans. In 1873 vindt Levi Strauss samen met Jacob Davis de blauwe jeans uit, de klassieke blue jeans waar wij zo gek op zijn! De 501 jeans was toen, maar is nu nog steeds, hét icoon van Levi’s. Buiten de enorme populariteit en het sterke imago dat Levi’s heeft opgebouwd is het merk sinds 1967 ook te herkennen aan het rode label. Levi’s is inmiddels veel meer dan een jeansmerk. Collecties vallen uiteen in ijzersterke denims, tot tops, sweaters, T-shirts en shirts.

NIEUWSTE LEVI'S COLLECTIE

Het Heritage merk bij uitstek doet zijn naam eer aan dit najaar. Levi’s brengt nieuwe wassingen van de 512, maar ook Heritage logo sweaters in mooie kwaliteiten. Check de colourblock, onze favoriete voorjaars shirt! Daarnaast komen ook de denim stoffen weer in de tops terug! Levi's verwerkt niet alleen colourblocks in haar tops, maar ook mixt dit ook met logo carriers. 

LEVI’S JEANS

Levi’s jeans hebben eigenlijk geen introductie nodig. Van de red tab tot aan de klassieke backpockets en prachtige denimdoeken. Dit is de spijkerbroek zoals hij is bedoeld! Natuurlijk vind je bij Score, de Men's Jeans Destination, de klassieke Levi’s 501. Ook de 511 zit nog steeds in onze collectie. De 511 heeft een slim fit, in de onverwoestbare Levi’s kwaliteit. Classic. Er zijn diverse wassingen beschikbaar van zowel de 501 stone wash als de 511 eternal.

LEVI’S SHIRTS EN SWEATERS

Naast de beste denims, is Levi’s ook ijzersterk in het neerzetten van een denim en workwear inspired tops collectie. Wat te denken van shirts, of blouses? Klassieke denims shirts zijn natuurlijk vertegenwoordigd in meerdere kleuren. Ook hier de klassieke detaillering die je gewend bent van het merk. Daarnaast hebben we klassieke sweaters ingekocht. Crew Necks, die voorzien zijn van de iconische Levi’s logo carriers en details. Een collectie truien die je ieder seizoen weer opnieuw aankunt. That’s how we like it!

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand.
Menu Home Cart Winkels