Sorteer:

per page

1 Lifestyle

  1. Chasin' EGO Eau De Toilette by Chasin'

    9P00244001-902 Parfum
    € 39,95

Lifestyle collectie

Naast een bomvolle webshop met (natuurlijk!) jeans, broeken, jackets, t-shirts en schoenen vind je bij Score ook gadgets, boeken en andere lifestyle items. Bekijk op deze pagina de complete collectie lifestyle elementen. Ook verkrijgbaar in een aantal geselecteerde Score winkels.

Gadgets

We love gadgets, for sure! De Smartline Powerbanks zijn een ideale uitvinding, omdat je daarmee op elk moment van de dag, waar dan ook, jouw smartphone weer kunt opladen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren voor een scherpe prijs. Geen gedoe met opladers, pak die Powerbank en je bent altijd bereikbaar!

Nude Audio heeft een collectie gevuld met draadloze speakers. Deze werken met een bluetooth verbinding (met een bereik van ongeveer 10 meter!) en hebben een krachtig vermogen waardoor je muziek uit de speaker knalt.

Selfie stick 

De trend van vorig jaar die door zet zijn natuurlijk de selfies. Met de Smartline selfie stick kun je nu van afstand selfies maken. Hierdoor kunnen meerdere personen beter op de foto worden gezet. Het statief is uitschuifbaar tot een meter en het uiteinde kan worden bijgesteld voor verschillende telefoons.

Boeken

Een aantal boeken zijn toegevoegd aan de lifestyle collectie. Onder andere Kakhiel, Denim Dudes en Wall and Piece. Laat je inspireren door ‘The complete limited editions guide’ op het gebied van sneakers.

Bestel online

Plaats nu eenvoudig en veilig online jouw bestelling. Wist je dat je jouw bestelling nu kunt afhalen in jouw favoriete Score winkel. Je betaalt dan geen verzendkosten. Kies in het betaalproces voor ´Click en Collect´ en we geven je een seintje als jouw order klaar ligt. 

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information