Men's Jeans Destination

Men's Jeans Destination

CHASIN’ Lightweight Softshell Jassen

Performance jassen voor het voorjaar

De perfecte voorjaarsjas. Hij bestaat. CHASIN’ introduceert deze lente de nieuwste collectie performance jassen. De sleutel: lichtgewicht softshell. De buitenste laag is helemaal opgetrokken uit deze stof, die zorgt voor waterafstotende, winddichte en ademende features. Daarnaast zijn de designs geweldig, vol met slimme elementen.

LICHTGEWICHT SOFTSHELL

Lichtgewicht softshell dus. Een hele dunne stof, die bestaat uit meerdere lagen. CHASIN’ winterjassen zijn gemaakt van 3 lagen, zodat ze nóg beter zijn opgewassen tegen het weer. Voor het voorjaar gebruikt het performance jeansmerk tweelaags softshell. Dit heeft – jawel – ook 2 belangrijke voordelen. Alle weersbestendige features – water afstotend en winddicht – zitten er nog steeds in, maar het blijft daarnaast ademen. En dat is heel belangrijk wanneer het warmer wordt, maar je zo weer in een regenbui. Daarnaast dragen de jassen heel comfortabel, door de constructie, waar ook stretch aan toe is gevoegd.

UNIEKE DESIGN FEATURES

Er zijn 2 belangrijke silhouetten in de collectie. De lange Saturn Light en sportiever, kort silhouet: de Return Light. Beide styles zijn voorzien van prachtige details. Denk hierbij aan envelopzakken met magneetjes en een verstelbare, opvouwbare capuchon. De cuffs zijn gemaakt met een zogenaamde jacquard knit, die zorgt voor een fijne structuur. De tonale stiksels (flatlock stitching) geeft het silhouet wat extra nadruk.

KLAAR VOOR HET VOORJAAR

All weather features? Check. Slimme design features? Check. De collectie is daarnaast voorzien van te gekke voorjaarskleuren als lichtgroen en een mooie, donkere blauwtint.
Naast de Performance Jackets heeft CHASIN’ nog meer silhouetten in de collectie. Van trenchcoats zoals de Signal, tot sportieve korte jacks als de Return (van heel mooi zacht brushed katoen). Daarnaast natuurlijk de klassieke bikerjacks, uitgevoerd in 100% schaapsleer. En overshirts in een twill kwaliteit, die je kunt dragen als zomerjas. Check nu de hele collectie!

 


Menu Home Cart Winkels