Men's Jeans Destination

Men's Jeans Destination

Met Score het EK door!

Jouw EK begint bij Score! We hebben alles om je helemaal in de juiste mood te brengen! Zo kun je een Score EK-pakket winnen, we hebben de mooiste looks voor je geselecteerd, de meest historische EK-momenten én onze top 3 biertjes.

It’s time to Score!

Nederland kleurt oranje: we staan als één blok achter het Nederlands elftal! Om jouw EK nóg mooier te maken, kun je nu per wedstrijd van het Nederlands elftal een Score EK-pakket winnen!

Win een Score EK-pakket!

Wij zorgen ervoor dat je het EK niet alleen haarscherp kunt bekijken, maar dat je er ook geweldig uitziet! 24 uur voor elke wedstrijd van het Nederlands elftal, komt er een post online op de Score Instagram, waar je jouw voorspelling kunt doen van de eindstand.

Degene met de juiste voorspelling wint een Score EK-pakket:

Mini beamer (t.w.v. €59,95)
Een CHASIN’ jeans naar keuze (t.w.v. max. €119,95)
3-pack geluksboxershorts van Calvin Klein (t.w.v. 39,95)
Een paar Vans sneakers (t.w.v. max. 95,-)
Oranje styles:
Cast Iron (t.w.v. €59,95,-)
PME Legend (t.w.v. €69,95,-)
Off the Pitch (t.w.v. €55,-)

Geselecteerde looks

Je wilt er tijdens het EK goed uitzien. Als je op het puntje van de bank zit van spanning, of staat te springen van blijdschap in de tuin: onze Jeans Specialisten hebben de mooiste looks geselecteerd. Premium stretch denim shorts om in te juichen, frisse T-shirts, de beste polo’s om de winst in stijl te vieren en meer!


De meest historische EK & WK momenten

Ze staan voor eeuwig in je geheugen gegrifd. Die iconische momenten van het Nederlands elftal. Je weet nog precies met wie en waar je was toen het gebeurde. Beleef ze opnieuw: we hebben ze allemaal voor je op een rij gezet!


Top 3 EK biertjes

We beginnen met het belangrijkste. Want je moet natuurlijk een voorraadje bier klaar hebben staan! We tippen dé EK biertjes!

Vandestreek: Hazy Weekend

Een mooie frisse India Pale Ale met een prettige bitterheid en mooie Citrus tonen. Detail: de brouwers maken dit bier alleen als ze nog ‘hazy’ zijn van het weekend (dat wordt wat als oranje zondag speelt!)

JOPEN: Viva el Rey

Speciaal voor Oranje (vooruit, eigenlijk voor de Koning) brouwt Jopen een heerlijke IPA uit roggemout, met flink wat karakter. Viva el Rey is onmisbaar op jouw balkon dit jaar!

100 Watt: Naar de Knoppen

Een uitsmijter: Naar de Knoppen! Echt-de-allerlaatste. Je kent het wel. Een mooi fris lentebier van de 100 Watt brouwerij uit Eindhoven (een topper!), gemaakt uit 3 hopsoorten. Een echte doordrinker, dus die naam komt niet uit de lucht vallen.


Oranje Boven hits

Een feestje is niet compleet, zonder de juiste playlist. Met de Score Oranje Boven playlist blijft het feest! 

Menu Home Cart Winkels