Men's Jeans Destination

Men's Jeans Destination

Gezien op straat: Casual Cool

Echte trends worden op straat geboren. Net als subculturen en underground hits. Daarom nemen we jullie mee naar de beste trends in denim, gedragen op straat. Dit keer laten we je dé trend zien voor het voorjaar: casual cool!

Een uitgewerkt denim jack is een must voor iedere kledingkast én de essentie van casual cool. Niet alleen heb je hier heel lang plezier van, je kunt het ook perfect combineren. Double denim is een klassieke optie, maar ook te gek is een combi met een slim fit broek. De Bolt van CHASIN’ is onze favoriet, door een prachtig denimdoek met stretch én een schitterende wassing. Combineer met een khaki-kleurige slim fit broek, voor contrast. Slip-ons van Vans? De kers op de taart!

Shop de look

  Bolt Jeans jacket
  Speciale prijs 49,95 Normale prijs 119,95
  Resa.L Madrid
  Speciale prijs 29,95 Normale prijs 89,95
  Billy Olive
  Speciale prijs 9,95 Normale prijs 15,00

Olijf en zwart: twee handen op één buik. Combineer een mooie chino – als de Replay Zeumar (met heel veel stretch!) – met een zwarte sweater en tee. Wij gaan voor een twist, met het schitterende retro track-jack van Fred Perry. Deze look is ook perfect om mooi af te stijlen. Wat dacht je van zwarte Birkenstocks? Ja graag! We voegen er een mooi afgewerkte en super praktische rugzak van Eastpack aan toe.

Shop de look

  CONTRAST TAPE TRACK
  Speciale prijs 69,95 Normale prijs 159,95
  Arizona Eva
  Speciale prijs 25,00 Normale prijs 42,50
  TECUM M
  99,95

De ultieme casual cool look, the Score way! We combineren een ecru jeans van CHASIN’ (wat een kleur!) met de drill chore coat van Vans, van zwart denim. Door een zwarte sweater eronder te dragen, gecombineerd met een langer T-shirt, creëer je een look in laagjes. Deze look maak je af met de iconische SK8 HI van Vans. Built to last: gemaakt van suède en voorzien van de comfortabele wafelzool van het merk.

Shop de look

  Ash Ecru
  Speciale prijs 49,95 Normale prijs 109,95

Menu Home Cart Winkels